FB_IMG_1513015925720FB_IMG_1512970476498

20171211_20101520171211_204617

După ultimele articole în care am arătat ceea ce se întâmplă în Organizația PNL Olt, sute de persoane au dat raport la postările de pe Facebook, fiind atât de înguste la minte încât nu s-au gândit că postările respective sunt preluări ale unui articol apărut în ziarul ,,Ținta.

O nouă dovadă a faptului că Organizația PNL Olt este condusă de fostul traficant de alcool, actual deputat, Gigel Știrbu și nu de brelocul Liviu Voiculescu este ceea ce s-a întâmplat în ședința din această seară.

Urgentarea alegerilor ce au avut loc sâmbăta trecută nu a avut decât un singur scop: constiturirea Biroului Județean din persoane fidele pupilei Luminița Popescu și sforarului șef Gigel Știrbu. Este cunoscut faptul că din ordinul lui Gigel Știrbu toți membrii din conducerea PNL Olt aflați sub papucul său și-au arătat disponibilitatea de a susține la alegerile din data de 17 decembrie 2017 la funcția de președinte al Organizației Femeilor Liberale la nivel național pe Florica Cherecheș.

În această seară, într-un cadru restrâns, proaspăta președintă Luminița Popescu a hotărât ca delegația femeilor din județul Olt să aibă un număr de 29 de persoane. Aproximativ 20 de persoane sunt cele fidele lui Gigel Știrbu aflate deja în Birou, patru persoane sunt participante de drept, încă o persoană este Ana Ciaușu și diferența de patru persoane va fi hotărâtă mâine, după ce va exista siguranța că și acestea vor vota cum li se va dicta. Transportul va fi organizat cu două microbuze și asumarea votului și susținerii necondiționate a deputatului Florica Cherecheș se va face sub stricta supraveghere a președintelui și a brelocului.

Punem o singură întrebare: chiar nu există nimeni în Organzația PNL Olt în afară de senatorul Siminica Mirea, care să își asume responsabilitatea susținerii directe a deputatului Cristina Trăilă – contracandidatul deputatului Florica Cherecheș?