În cursul zilei de ieri am avut ocazia să vedem atât pe plan național, cât și pe plan local cum doi circari din PNL, în goana după imagine, s-au dovedit penibili. Circarul șef este nimeni altul decât deputatul PNL de Olt, Gigel Știrbu, personajul toxic care a citit în Parlament textul unei moțiuni împotriva Guvernului Dăncilă, fără nicio șansă de a trece de vot. Mascarada făcută de deputat a devenit imediat virală pe rețelele de socializare și a fost taxată și de către media națională.

Sursele noastre din cadrul Parlamentului ne-au informat că în momentul în care liderii PNL au dorit să hotărască cine va citi moțiunea de cenzură, deputatul Gigel Știrbu s-a oferit să o citească, spunând că ,, pregătesc ceva deosebit, ce va prinde la public”. Nimeni nu a știut că deputatul se va face de râs citind moțiunea, în timp ce avea o pereche de ochelari cu ramă galbenă, ce automat ne duceau cu gândul la o clovn. În goana după popularitate și imagine proprie, Gigel Știrbu a transformat Parlamentul în arena unui circ în care liberalii sunt actorii principali.

Pe plan local, prelungirea ieșită din anusul clovnului Gigel Știrbu, limbricul Ionuț Comănescu, cel care în lipsa unei femei pe care să o satisfacă cu limba încearcă să și-o folosească pentru excitarea clovnului, care îl plătește pe funcția de consilier parlamentar din banii publici.

Limbricul Comănescu a avut o discuție cu șeful său direct și acesta i-a dat indicații despre ce trebuie să posteze pe rețelele de socializare pentru a crește în popularitate. Fără o analiză și mai ales fără să întrebe conducerea locală a partidului, Ionuț Comănescu a făcut cea mai mizeră postare posibilă prin care în mod direct lovește chiar în președintele PNL Olt, Liviu Voiculescu.

După apariția postării pe rețelele de socializare, liderii PNL au fost oripilați de modul în care limbricul și anusul încearcă să transforme și Organizația PNL Olt într-un circ ieftin. Imediat, Comănescu a fost tras la răspundere atât de președintele Liviu Voiculescu, cât și de alți membri din conducerea partidului și a fost dat un termen foarte scurt pentru a-și definitiva poziția: ori continuă cu linsul anusului deputatului Gigel Știrbu, și atunci va fi exclus din cadrul organizației pentru grave prejudicii aduse la imaginea partidului, ori își revizuiește poziția și rămâne în continuare membru al Organizației PNL Olt.

Dacă la nivel central momentele hilare de care au avut parte atât parlamentarii, cât și locuitorii României, din partea deputatului Gigel Știrbu, pot fi atenuate printr-o dorință de a fi mare în spațiu public, la nivel local limbricul din PNL, Ionuț Comănescu dovedește încă o dată că nu este decât un om distrus, fără niciun fel de viziune politică, practic, un circar politic.

Ultimele discuții la nivel de lideri locali au transpirat faptul că un alt membru al circului politic, maimuțoiul din ALDE, Marius Bălașa, a primit OK-ul pentru transferul în cadrul Organizației PNL Slatina și în acest moment este potențialul candidat al acestei formațiuni la funcția de primar pentru municipiul Slatina. În acest mod visurile celor din gașca deputatului Gigel Știrbu au fost spulberate, mai ales că lovitura de palat pe care acesta a încercat-o prin impunerea prim-vicepreședintelui PNL Olt, Marian Vasile, în funcția de președinte, a eșuat.

Venirea în PNL a maimuțoiului ALDE, Marius Bălașa, este sfârșitul visului de a fi candidat la Primăria Municipiului Slatina a lui Ionuț Comănescu.

Toate aceste mișcări politice ce au loc în Olt și mai ales în Slatina nu sunt decât încercări bine gândite de a-l scoate din cursă pe singurul contracandidat al actualului primar Emil Moț, nimeni altul decât omul de afaceri Gabriel – Dima Buliteanu. Aceste jocuri făcute sub directa îndrumare a șefilor PSD Olt nu arată decât frica acestora de a avea un contracandidat viabil, care nu poate fi șantajat sau corupt.

Toate aceste jocuri vor fi date peste cap de către Gabriel- Dima Buliteanu, cel care va candida pentru fotoliul de primar al municipiului Slatina chiar și de la o altă formațiune politică și va dovedi că este greu să mai oprești un buldozer pe care l-ai pornit.