Am reușit să deslușim, în sfârșit, cum UDMR a avut în județul Olt 877 de voturi, în condițiile în care în tot județul nu sunt înregistrați decât 66 de etnici maghiari. Mai mult, în peste două sute de secții de votare, UDMR a avut reprezentanți, iar în BEJ reprezentanta acestora a fost nimeni alta decât Cristina Drăgulescu, președinta femeilor ALDE pe municipiul Slatina și noua pupilă a clanului ce conduce ALDE Olt.

La nivel central, conform unei înțelegeri pe bani mulți, bani ce au fost direcționați și către președinții ALDE din județele care au acceptat înțelegerea meschină între UDMR și ALDE, cei din urmă puteau să își bage în secțiile de votare membrii de partid sau rude ale lor, pe o delegație UDMR, urmând ca în fiecare secție aceștia să asigure două, trei voturi.

Președintele ALDE Olt, deputatul Mihai Niță, a participat la această înțelegere și UDMR a obținut în Olt o medie de două, trei voturi pe secție. În secțiile în care nu au fost reprezentanți ALDE vopsiți în culorile Ungariei, voturile au fost aproape inexistente, în aproximativ 70 de secții nefiind niciun vot valabil. Aceasta este clasa politică aflată la putere atât la nivel central, cât și în județul Olt, doar o mână de politruci puși pe căpătuială.

Cine este Cristina Drăgulescu, vopsită cu bidineaua de către Mihai Niță, în culorile steagului Ungariei? Doar o necunoscută până când în urmă cu câteva luni de zile fostul secretar general al ALDE Slatina, Alexandru Măceșeanu, a insistat că ar fi bună să preia funcția de președintă a Organizației de Femei Slatina. Această promovare dincolo de regulamentul partidului ne duce cu gândul la unele lucruri cu o anumită conotație, pentru că știm foarte bine slăbiciunile lui Măceșeanu în privința femeilor! Promovarea în funcția de președintă a Cristinei Drăgulescu și implicarea până la gât în mocirla politicii a făcut ca aceasta să își piardă locul de muncă, de jurist, pe care îl avea la o binecunoscută societate comercială din Olt. Cu figura de mironosiță și mai ales cu modul de comportare a reușit să se lipească bine de președintele ALDE Olt, Mihai Niță, iar acesta a și trimis-o până acum să concureze pe vreo trei posturi. Din păcate pentru Cristinica, se pare că nu au ajutat-o nici materia cenușie și nici flacoanele de lecitină pe care le-a băut înaintea concursului. Cu toate că a mers la concursuri cu recomandarea partidului și cu documentația la plic, notele obținute au fost undeva în jur de 2,5 – 3, nereușind să treacă proba orală. Și vorbim aici de proba orală din concurs, nu de alta, și vă rugăm să nu faceți diferite interpretări…