Vă facem cunoscut că în data de 13.10.2016, ora 22.00, se va opri furnizarea apei potabile în partea de sus a municipiului Slatina.

Estimăm că repunerea în funcțiune a sistemului și reluarea furnizării apei potabile se va efectua în data de 14.10.2016, ora 06.00.

Oprirea furnizării serviciului de alimentare cu apă potabilă se va face pentru executarea unor lucrări în sistemul de distribuție apă potabilă, care impun golirea acestui sistem.

În vederea îmbunătățirii calității acestui serviciu, la repunerea în funcțiune a sistemului se vor executa și spălări ale rețelei de distribuție apă potabilă.

Având în vedere că oprirea furnizării apei potabile este de durată și sistemul se golește complet, la repunerea în funcțiune a sistemului este posibil să apară o modificare a turbidității apei și fluctuații de presiune.

Vă mulțumim pentru înțelegere și ne cerem scuze pentru disconfortul creat prin oprirea furnizării acestui serviciu și eventuala modificare a turbidității apei potabile.femeie-care-bea-apa-de-la-robinet-680x420