Se pare că dezastrul votului obținut de ALDE Olt la alegerile europarlamentare nu este numai politic, ci și material. Trecând peste aspectul că multimiliardarul Teiu Păunescu, cel care ocupă funcția de secretar de stat numit de ALDE Olt se vaietă în cercurile de prieteni că a fost forțat să cotizeze cu aproximativ 30 000 lei, nici ceilalți membri din conducere nu stau mai bine.

Președinta femeilor pe municipiul Slatina a avut și ea o gaură mare în bugetul familial, din moment ce a ajuns să își scoată la vânzare o parte din garderoba proprie. Pe doamna președintă o compătimim sincer, mai ales că în ultimul timp a avut parte numai de eșecuri: a fost respinsă la concursul pentru funcția de consilier juridic din cadrul Spitalului Județean de Urgență Slatina, cu tot sprijinul acordat pe ușa din spate referitor la materia din care se dădea examen. Dosarul depus pentru funcția de inspector la AJPIS i-a fost respins, deoarece nu întrunea condițiile examenului și cel mai mare eșec l-a avut la examenul prin care dorea să îmbrace haina militară. Sursele noastre ne-au informat că în laboratorul ALDE PSD se încearcă găsirea unui loc de muncă călduț și pentru președinta Cristina Drăgulescu.

Din postările de pe conturile de socializare am aflat că cel mai bine din toată afacerea voturilor ALDE a ieșit candidatul pe lista de europarlamentare Mihai Cârloganu, care deja se află în vacanță prin țările exotice, credem că în Dubai. Nu ne punem problema cu ce bani a plecat în vacanță, deoarece atât el, cât și tăticul ocupă tot pe spinarea membrilor ALDE funcții bine remunerate. Marea întrebare este ce zic cei care au muncit în această campanie electorală cu adevărat pentru partidul ALDE, dar sunt considerați doar simple marionete în mâna clanului ce conduce partidul la Olt.