Nu aș fi scris acest articol dacă viceprimarul Daniel Tudor nu ar fi avut nesimțirea să mă sune în urma unui comentariu făcut la o postare a lui, pe profilul personal de Facebook.

Daniel Tudor a postat două fotografii cu doi cetățeni simpli ai județului Olt, pe care susține că îi și cunoaște, cu comentariul ,,Nu așa construim o Românie modernă, v -ați mai făcut de râs încă o dată!” .

M-am interesat cu ajutorul prietenilor cine sunt cele două persoane și am aflat că sunt doi oameni simpli, cărora în campania electorală chiar și Daniel Tudor le cerșea votul. Nu sunt bețivi, nu sunt handicapați, nu sunt hoți, dar din diferite motive a trebuit să participe la mitingul organizat de PSD la București. Este rușinos modul de abordare a acestei probleme de către viceprimarul orașului Scornicești și viitor candidat la funcția de primar din partea PNL. Probabil că a uitat cum campania electorală trecută mergea din poartă în poartă ca un adevărat cerșetor, pentru a-i determina pe locuitorii orașului să voteze echipa PNL din care făcea parte. Să îi aduc eu aminte câte zeci de milioane a scos din buzunar pentru a cumpăra voturi? Să îi amintesc de aranjamentele făcute cu oameni cu influență în orașul Scornicești? Încă nu este momentul, dar toate aceste lucruri vor fi prezentate cu dovezi, pentru ca toți să vadă cum pozează în lupul moralist.

Așa cum am zis, totul se putea rezuma la un simplu comentariu al meu pe rețeaua de socializare, în care i-am atras atenția că nu este corect modul său de comportare față de acei oameni. Am fost sunat și a încercat să mă îmbrobodească, cum că nu are nimic personal cu cei doi oameni, ci cu conducerea PSD. Atunci l-am întrebat: ,,De ce nu ați postat poze de la miting, cu șefii la nivel de județ din PSD ? De ce nu ați postat cu președintele Consiliului Județean, Marius Oprescu, cu deputații participanți, cu Virgil Delureanu sau alți membri și directori cu funcții importante?” Răspunsul m-a năucit pur și simplu: ,,Nu am postat cu dumnealor, pentru că până acum nu m-au deranjat și mă înțeleg bine cu ei!”

Nu are rost să mai scriu și altceva, pentru că să vedeți și dumneavoastră, așa cum am zis și în titlu, numai când pronunță numele șefilor PSD, pe Daniel Tudor tremură chiloții și este posibil chiar să se umple de… rahat!