Când totul părea că se aranjează în interiorul Organizației PNL Olt, survine o nouă lovitură de imagine!

Un primar de oraș, ales pe listele PNL, a declarat că este dezgustat de ceea ce s-a întâmplat și se întâmplă în interiorul acestui partid. Drept urmare, în urma unor discuții cu liderii PSD Olt, a hotărât ca viitoarea candidatură să fie pe listele acestui partid. Fără a fi părtinitori, cinici sau să interpretați că avem ceva cu deputatul Gigel Știrbu, toți cei care au părăsit această formațiune politică și cei care vor să o părăsească în viitorul apropiat, consideră că nu își mai găsesc rostul într-un partid de familie, în care marele patriarh se consideră deputatul.

Din nou toți repetă că au avut încredere în noua conducere, dar în fiecare zi se conving tot mai mult de jocurile ascunse făcute de subordonații deputatului Gigel Știrbu.

Putem spune că, sincer, ne pare rău că publicăm acest articol și vrem să precizăm că nu avem absolut nimic de împărțit cu nimeni din conducerea PNL, că avem prieteni pe care îi respectăm și îi admirăm în lupta împotriva celor aflați la putere.

Probabil că în scurt timp vor suna telefoanele sau din partea PNL va veni un comunicat de presă sau vor fi făcute ceva postări pe Facebook, ce vor încerca să ne facă mincinoși. Nu putem să dăm numele primarului în acest moment, dar la viitoarele alegeri, când acesta va candida pe listele PSD, vom lista acest articol și vom cere ca cei care acum ne consideră că dezinformăm să îl mănânce, fără niciun fel de garnitură.