În cursul zilei de azi, am fost surprins de solicitările unor șefi ai Organizației PNL Olt care doreau să aibă cu mine o întâlnire prin care să discutăm aspecte importante ce țin de organizație. Vreau să precizez de la început că nu am niciun fel de apartenență politică și prea puțin mă interesează jocurile de culise din interiorul partidelor. Am acceptat cele trei propuneri venite din partea șefilor PNL și în particular m-am întâlnit cu toți trei, fără să știe unul de celălalt. Discuțiile pe teme poltice au durat destul de mult timp, iar concluzia principală pe care am tras-o este aceea că în interiorul organizației din Olt urmează să izbucnească un mare scandal. Cei cu care am avut întâlniri mi-au cerut în mod direct, cu subiect și predicat, să le pun la dispoziție documentele, înregistrările și filmările pe care le posed la adresa așa-zisului candidat pentru funcția de primar al municipiului Slatina, impus de președintele organizației, Liviu Voiculescu. Am refuzat acest lucru, explicându-le că această candidatură nu este decât speranța unui condamnat la moarte, ca în momentul execuției funia să fie putredă și să se rupă.

Curentul creat în PNL împotriva președintelui Liviu Voiculescu, a apropiaților acestuia și a candidatului de import se parte că în scurt timp va atinge apogeul și va avea un efect devastator.

Dacă președintele Liviu Voiculescu reușește, printr-o minune, să își mențină funcția după turul doi al alegerilor prezidențiale, o va pierde imediat după alegerile locale, când rezultatul PNL va fi unul până undeva la genunciul broaștei și Primăria Municipiului Slatina va reveni actualului primar Emil Moț, care în acest moment nu pare a avea un contracandidat redutabil.

Vizita în ALRO a pus cu adevărat capac la toate greșelile făcute de organizație, prin faptul că în delegație nu au fost solicitați să participe membrii de partid cu o experiență extraordinară în domeniul industriei. Plimbarea prin uzină a măscăriciului Mario De Mezzo a supărat o mare parte a membrilor de partid din cadrul Organizației Municipale Slatina.

Acest aspect a fost speculat la maxim în cursul zilei de ieri, când deputatul PNL Gigel Știrbu i-a servit actualului președinte Liviu Voiculescu o adevărată lecție despre ce înseamnă politica la nivel înalt. Gruparea constituită în jurul acestuia nu așteaptă decât următorul moment prielnic pentru a schimba în totalitate și fără drept de apel o parte din conducerea organizației județene, cât și a altor localități importante. Rezultatul obținut în primul tur al alegerilor prezidențiale de organizație și faptul dovedit că președintele Liviu Voiculescu a cerut sprijin dușmanului declarat al PNL, în speță PSD, a fost primul semnal că actuala conducere nu face decât jocuri murdare pentru interesul propriu.

Surse puternice din cadrul PNL, și putem spune chiar din cadrul Ministerului de Interne, ne-au confirmat faptul că un parlamentar de Olt este în discuții să se înscrie în PNL. Alte surse pe care le avem în cadrul conducerii centrale au confirmat un al doilea lucru important, cel care va aduce speranțe în rândul slătinenilor, pentru că se preconizează că adevăratul candidat pentru Primăria Slatina, susținut de o echipă puternică, să fie Gabriel – Dima Buliteanu. Acesta a fost umilit de două ori de către conducerea PNL Olt, dar acum merită să își ia revanșa și peste capul actualei conduceri subordonate lui Liviu Voiculescu cu sprijin de la centru să își asume responsabilitatea candidaturii.

Până atunci candidatul de import cu nume de italian nu are decât să își strângă bagajele și să își schimbe buletinul pe care în acest moment figurează adresa unui bun prieten și partener de afaceri al primarului Emil Moț.

În atenția celor din conducerea Organizației PNL Olt, foști milițieni, vreau să le amintesc că ei știu foarte bine ce înseamnă doza de șoc și ce repercursiuni poate avea asupra unor… fomiști!

Nu am prezentat sau încredințat niciun fel de document solicitat de cei din conducerea PNL pentru că îmi mențin afirmația că acest măscărici ce se vrea primar va dispărea din Slatina înainte de alegerile locale pentru încă douăzeci de ani! Posibil să-l mai revedem în anul 2040.