20171117_200740

Mâine dimineață, la ora 9.00, într-o ședință de urgență se întrunește toată floarea cea vestită a Organizației PNL Slatina. O misiune grea, dacă nu chiar imposibilă, au primit cei din conducere.

Pe data de 27 noiembrie, cu cățel, cu purcel, din pământ, din iarbă verde, în față la Prefectură trebuie scoși cel puțin 600 de oameni pentru a manifesta împotriva actualului Guvern.

Suntem curioși să vedem cum vor reuși să se mobilizeze cei din conducerea municipală a Organizației PNL Slatina, în situația în care nu doresc să deranjeze cu nimic pesediștii aflați la putere.

O să aibă curaj președintele de la Pensionari, Ștefan Văduva, să vină cu protestatari, din moment ce fiul său este angajat la Primăria Curtișoara pe un post cu multe semne de întrebare? Ce o să facă președintele Sorin Țârcomnicu, doar un biet umil slujbaș al PSD, vopsit într-o haină de camuflaj galben – albastră?

Va avea curaj președintele Femeilor, Elena Iotu, să își piardă clientela pesedistă de la salonul vopsit în roșu și ce va face șeful Tineretului, care încă plutește în anumite fumuri?

Grea provocare, din moment ce nici toată Organizația Județeană a PNL nu mai are 600 de membri!