Profitând de bunăvoința și bunul simț al președintelui ales al ALDE Olt, Mihai Niță, câteva persoane de care organizația se poate debarasa oricând încearcă să provoace și uneori reușesc, tensiuni între membri. Dacă la început doar fostul candidat la funcția de primar al municipiului Slatina, Marius Bălașa, (acum trecut cu arme și bagaje în barca celor pe care îi înjura în campania electorală) a dat dovadă că este doar un mârlan și un maimuțoi politic, acum îi calcă pe urme și Ioan Ciugulea, vicepreședinte al CJ Olt, susținut în funcție chiar de către ALDE.

Este binecunoscut faptul în interiorul Organizației ALDE că Marius Bălașa a încercat și încă încearcă să arunce o pată urâtă asupra femeilor care l-au susținut și i-au făcut campanie electorală. Eu, personal, nu înțeleg de ce până acum, pentru că aceste aspecte au ajuns inclusiv la urechile soților ce se vor încornorați de către Marius Bălașa, niciunul nu a avut curajul să-i tragă vreo două sute de pumni în cap și să îi facă fața să semene cu un bidon turtit. Dând dovadă de cretinism, Marius Bălașa, în prezența unor colegi din ALDE și nu numai, povestea următoarele: ,,În timpul campaniei electorale, veneau fetele să mă scoale din pat la ora 7 dimineața, niște fufe, pentru că atunci când soția mea pleca să pregătească cafeaua, mă trezeam că una sau alta sare direct pe mine, în pat.” Josnice cuvinte, pentru un maimuțoi ce mai vrea să candideze încă o dată la funcția de primar al municipiului Slatina.

Revenind la Ioan Ciugulea, veșnicul nemulțumit din organizație, ce în acest moment mai este susținut de doar câteva persoane, și cu toate pilele lui la nașul Tăriceanu, poate să ia în calcul ridicarea sprijinului politic. Nu cu mult timp în urmă, acesta a condus o așa zisă delegație ALDE Olt chiar în biroul lui Tăriceanu, unde a încercat să pună într-o lumină proastă atât pe președintele Mihai Niță, cât și pe președinta organizației județene a femeilor, Elena Iotu. Acest lucru nu i-a reușit, pentru că în ALDE Olt se văd rezultatele muncii în echipă a adevăraților membri de partid.

După ce a dat chix cu această manevră, Ioan Ciugulea, în timpul unei ședințe din cadrul Organizației ALDE Scornicești, a bătut cu pumnul în masă și a spus că el nu îl recunoaște pe Mihai Niță drept președinte. A uitat probabil că Mihai Niță nu este un președinte numit, ci un președinte ales, iar el a fost la un pas, la conferința județeană, să nu fie votat pentru nicio funcție. Așa cum am spus mai sus, calcă pe urmele lui Marius Bălașa și a răspândit zvonul printre colegi că între președintele Mihai Niță și Elena Iotu ar exista mai mult decât o relație de colegialitate și prietenie. Practic, a insinuat că aceasta a devenit amanta lui Mihai Niță.

În acest moment nu vreau să intru în alte picanterii din cadrul ALDE, pentru a arăta de fapt, pe bune, cine cu cine este cuplat și mai ales cum soțiile unora habar nu au ce fac soții lor atunci când spun că au ședințe la partid. Oricum, în curând vă voi povesti despre felul în care la alegerile trecute s-a încercat vânzarea unui post de deputat, s-au încasat și banii, care nu s-au mai returnat, cu toate că respectiva persoană a rămas pe dinafară. Este chiar ceva de te dor… dinții!

Așteptăm cu mare interes ședința ALDE din această seară. Piciorul în prag sau … resemnarea!