Continuam seria dezvaluirilor privind activitatea mafiota desfasurata de sotii Andra si Daniel Barbulescu, in perioada cand Darius Valcov, fostul primar al municipiului Slatina si fost ministru de finante controla tot ce inseamna bugetul orasului. Prezentam o parte din denuntul facut de miliardara de carton Andra Barbulescu la DNA, impotriva nasului sau, Darius Valcov. Sumele de bani trecute si spalate prin societatile controlate de familia Barbulescu sunt ametitoare, iar circuitul financiar a depasit cu mult mafia italiana! …….. ,,BARBULESCU ANDRA LOREDANA, a declarat că,, VÂLCOV BOGDAN DARIUS i-a cerut sotului meu, BARBULESCU DANIEL-IONUT să mute seiful la locuinţa primarului din comuna Vitomireşti, judeţul Olt, care însă a refuzat primirea acestuia, ulterior, până la alte indicaţii venite din partea lui VÂLCOV BOGDAN DARIUS, seiful fiind depozitat în imobilul unui apropiat al nostru, situat în comuna Osica de Sus, judeţul Olt.

BĂRBULESCU ANDRA LOREDANA, susţine faptul că în anul 2009, VÂLCOV BOGDAN DARIUS i-a cerut să devină administratorul în fapt al S.C. ENERO PROD S.R.L., firmă care opera televiziunea locală OLT TV. Referitor la această afacere, denunţătoarea afirmă că, în cursul anului 2011, întrucât avea nevoie de bani pentru achiziţionarea unor echipamente pentru televiziune, i-a cerut bani lui VÂLCOV BOGDAN DARIUS, care i-a dat aproximativ 1 milion de (148577_110974462306791_2290707_n (2) ZECE MILIARDE DE LEI VECHI!) lei, în numerar.

Totodată, VÂLCOV BOGDAN DARIUS i-a cerut denunţătoarei Bărbulescu Andra Loredana să se ocupe de un centru spa situat în Slatina, deţinut în fapt de către acesta.

Cu ocazia solicitărilor de a se ocupa de cele două afaceri, dar şi de cele ale soţului său, VÂLCOV BOGDAN DARIUS a făcut nişte însemnări olografe pe coli A 4 în care se regăsesc proiecţii financiare dar şi repartizarea profitului după amortizarea investiţiei.

Prin acelaşi denunţ, BĂRBULESCU ANDRA LOREDANA confirmă susţinerile soţului ei, în legătură cu depozitarea şi operarea seifului, la indicaţiile lui VÂLCOV BOGDAN DARIUS. Astfel, aceasta recunoaşte că în cursul anului 2011, VÂLCOV BOGDAN DARIUS i-a cerut soţului ei să depoziteze în imobilul situat în Slatina, str. Basarabilor nr. 91, un seif în care urma să depoziteze diferite valori, întrucât, având în vedere calitatea de deputat a soţului, locuinţa nu putea fi percheziţionată decât cu aviz prealabil din partea Camerei Deputaţilor. Denunţătoarea confirmă faptul că i-a văzut pe VÂLCOV BOGDAN DARIUS şi ŞUŞALĂ LUCIAN de mai multe ori, accesând seiful, dar nu a asistat personal când a fost deschis.

După anul 2012, când şi-au mutat efectiv locuinţa, seiful a rămas în continuare în acelaşi loc, în imobil locuind tatăl ei, ROTARU ION, de la care a aflat că ŞUŞALĂ LUCIAN a accesat de mai multe ori seiful, iar, în cursul anului 2015, acesta a depozitat şi mai multe colete ce păreau a fi tablouri.

BĂRBULESCU ANDRA LOREDANA a mai declarat că, în data de 15.03.2015, VÂLCOV BOGDAN DARIUS i-a cerut soţului său să deschidă seiful şi să distrugă eventualele documente şi ambalaje, precum şi să-l ducă la primarul din Vitomireşti, care a refuzat primirea acestuia. În aceste condiţii, seiful a fost depozitat la un apropiat al familiei Bărbulescu, în imobilul deţinut de aceştia în comuna Osica de Sus, judeţul Olt.”, se arată în referatul procurorilor.

”Cu ocazia audierii în calitate de suspect, VÂLCOV DARIUS BOGDAN a recunoscut, în parte, anumite discuţii pe care le-a avut cu BĂRBULESCU DANIEL, BĂRBULESCU ANDRA LOREDANA,, .