Ultimele mișcări de pe scena politică națională au aruncat în aer planurile șobolanilor din ALDE Olt și a făcut ca în urmă cu două ore să se întâlnească într-o celulă de criză.

Suntem în măsură să vedem cele mai proaspete informații despre ce urmează să se întâmple în Organizația ALDE Olt. Președintele partidului, deputatul Mihai Niță, a preconizat mișcările politice și ieri seară a plecat în concediu pe țărmul însorit al Greciei. În lipsa președintelui, maimuțoii și divele de serviciu au avut o întâlnire secretă unde și-au pus la punct planul politic prin care vor să își păstreze salariile de zeci de mii de lei și privilegiile câștigate prin sclavagism politic în fața PSD.

Echipa formată din Marius Bălașa, director la Casa Corpului Didactic, Mihai Cârloganu, director ARR Craiova, Dan Stana, director la Direcția Resurse Umane din cadrul Spitalului Județean Slatina, Simona Tucă, diva comediantă de la Mediu, Cristina Drăgulescu, o altă divă ce conduce Organizația de Femei Slatina, Florin Dumitrescu, subprefectul care va avea cel mai scurt mandat, Radu Ioniță, fostul subprefect care s-a îngrășat pe această funcție cu peste patruzeci de kilograme, hârciogul miliardar Teiu Păunescu, ce ocupă funcția de secretar de stat, consilierul acestuia, Nicușor Briceag și alți cinci -șase aurolaci cu diferite funcții obținute politic prin instituțiile slătinene, indivizi ce în mod normal mâine ar trebui să își dea demisiile din funcțiile politice, au hotărât să meargă ca milogii la ușa PSD și să se roage să fie primiți în partid.

Acești maimuțoi, dive de consumație și aurolaci politici nu vor decât să le fie bine atât lor, cât și familiilor, iar împreună au format un sistem mafiot în interiorul ALDE Olt și au beneficiat din plin de protecția președintelui Mihai Niță.

Tot în această dimineață, independent de jocurile politice ale maimuțoilor cu funcții, la sediul ALDE Olt au fost depuse peste cinci zeci de demisii ale membrilor de partid din municipiul Slatina, ce au fost scârbiți de politica ALDE. În zilele următoare încă trei sute cinci zeci , patru sute de membri simpli din cadrul Organizației Municipale Slatina ALDE își vor înainta demisia din partid, alături de ei fiind și zece, cincisprezece organizații județene.

Acesta este rezultatul politicii haotice și de cumetrie, care s-a dus în Organizația ALDE Olt. Respect pentru sutele de membri care își vor da demisia doar prin prisma faptului că nu mai vor să facă politică într-un partid condus de hoți!

Să le fie rușine javrelor care au ocupat funcții bine plătite prin prisma politicii și acum vor să se coloreze în roșu!

Referitor la președintele ALDE Olt, Mihai Niță, acesta urmează ca după 1 septembrie să își dea demisia din partid și să devină deputat independent, pentru ca în scurt timp să deschidă și el aceleași uși capitonate în culoarea roșie, de la sediul PSD. Aceștia vor să se numească politicieni, dar noi îi numim mai simplu șobolani, și să nu uităm că atunci când corabia se scufundă șobolanii sunt primii care o părăsesc!