Pe conturile de socializare, în comunicate de presă și mai ales în presa aservită, președintele PNL Olt, Liviu Voiculescu și clica de oameni fără valoare de care s-a înconjurat pozează în permanență în salvatorii municipiului. Puțini dintre dumneavoastră cunosc faptul că acești indivizi, ce fac parte din conducerea PNL Slatina au încercat să își bată joc de toți locuitorii și să boicoteze votarea bugetului. Un individ care nu a lucrat decât câteva luni la o firmă de pază, pe nume Ionuț Kozmârnescu, care anul trecut chiar se visa primar, face parte din ,,Comisia de buget” din cadrul Consiliului Municipal. Kozmârnescu a venit în momentul când în comisie a fost discutat bugetul municipiului Slatina, a fost de acord și a semnat fără nici un fel de reținere.

Acum intră în scenă un alt individ, a cărui valoare în PNL este zero, un fotograf de ocazie, ce se numește Sorin Țîrcomnicu. Acest papă-lapte este una dintre persoanele din cadrul Organizației PNL Slatina care a fost umilit și călcat în picioare de însuși președintele Liviu Voiculescu. În urma unor aranjamente politice, fotograful a fost schimbat din funcția de președinte al Organizației PNL Slatina cu Gabriel – Dima Buliteanu, singurul om din această organizație cu vederi liberale și persoana care se bătea de la egal la egal cu actualul primar, Emil Moț. Personajul cu nume de slujbaș în biserică la vremea respectivă nu a avut nimic de comentat, și cu zâmbetul pe buze s-a făcut preș în fața noii conduceri.

Timpul a trecut, Gabriel – Dima Buliteanu a fost îndepărtat din funcție, marginalizat în cadrul organizației și scos din cursa pentru candidatura la primărie, fiind înlocuit cu un individ plecat de peste 20 de ani din Slatina, al cărui nume ne poartă cu gândul la produsele Delimano. Acest lucru a făcut ca fotograful să revină pe poziție și să stea în patru labe sub biroul din sediul PNL, pentru a fi gata oricând să răspundă la dorințele sexuale ale șefilor. Recompensa nu a întârziat să se arate și soția acestuia, Daniela Țîrcomnicu, de profesie inginer, a fost numită în funcția de inspector șef la ISJ Olt. Fără a fi părtinitor și fără a avea ceva în mod direct cu distinsa doamnă, pot să spun din experiența mea că un inginer care ajunge să predea ore în școală este un rebut al societății, un om care nu stăpânește meseria și care se fofilează în spatele unui catalog.

Această recompensă pentru cântărețul din biserica PNL Slatina a fost un nou imbold de a căsca gura mai mare, pentru a putea primi în ea toate sculele sănătoase ale șefilor PNL.

Din ordinul expres al președintelui Livache, fotograful i-a sunat personal pe toți consilierii PNL și le-a interzis să se prezinte la ședința extraordinară pentru votarea bugetului așteptat cu nerăbdare de către locuitorii municipiului Slatina. Bugetul pe anul 2020 reprezintă o nouă schimbare în folosul locuitorilor și noi investiții pentru ca orașul Slatina să se ridice la standarde europene.

După cum vedeți, acești indivizi nici nu au ajuns la mâna dumneavoastră pentru acordarea votului și deja se cred dumnezeii Slatinei, în schimb nefiind decât doar biete târâtoare, cărora niciodată nu le vor crește aripi pentru a zbura și a dovedi că merită respectați. Singurul consilier PNL care a încălcat directiva de partid și a înțeles că interesul slătinenilor nu trebuie să fie umbrit de jocuri politice făcute de indivizi meschini a fost Popa, cel care s-a prezentat la ședință și a votat pentru că și el este ca și noi, un slătinean adevărat.

Bugetul a trecut, a fost aprobat și Slatina se dezvoltă în continuare, fără ca Organizația PNL să își aducă vreun aport. Aceștia sunt indivizii care peste câteva luni de zile vă vor cere să îi votați. Aceștia sunt indivizii care nu au fost în stare să aducă niciun amendament la proiectul bugetului local și doar își lipesc buzele de portavocea șefului absolut, fostul milițian Liviu Voiculescu.