20171123_12351620171123_184607

 

Au trebuit să treacă 26 de ani de minciuni, de promisiuni, de japcă pe față și de distrugere a neamului românesc, până când, în sfârșit, locuitorii municipiului Slatina au avut ocazia să vadă luminița de la capătul tunelului.

Nu este o figură de stil, nu este o poveste științifico – fantastică, este doar adevărul. După cum bine știți, în Slatina a început construcția unui tunel într-un fost parc, un tunel a cărui valoare materială nu are nicio importanță, deoarece așa cum Marele Zid Chinezesc este văzut din spațiul cosmic, așa și tunelul lui Moț și Dumi va fi văzut de pe Dealul Grădiște.

O extraordinară îmbinare arhitecturală între piloni de ciment, îmbrăcați în marmură de Carrara, și arcade superbe din oțel beton vor face ca acest loc să devină o atracție pentru slătineni și nu numai. Până la primăvară, când vom trece prin tunelul acoperit de planta numită ,,Mâna Maicii Domnului, așa cum trecem pe sub patrafirul popii la Sfânta Spovedanie, ne vom mulțumi ca de sărbătorile de iarnă, indiferent din capătul în care vom privi tunelul, să zărim în depărtare lumința speranței. Pentru prima dată în istoria post-decembristă, primarul Emil Moț a reușit ceea ce au promis mai toți politicienii. A reușit să vedem luminița de la capătul tunelului.

Chiar dacă trăim în sărăcie, nu contează, dacă avem un tunel cu luminițe. Ei să fie sănătoși și să ne lumineze calea spre cele 2000 de porții de sarmale oferite gratis de 1 Decembrie.

Veniți de luați lumină din tunelul lui Emil Moț, pentru că deși nu sărbătorim Paștele, să nu uităm că luminițele au fost puse încă din luna septembrie! În Slatina totul se face în avans, chiar și venirea celor de la DNA.