Imediat după înființarea partidului PRO România, condus de Victor Ponta, am zis că actualul coordonator pe județul Olt, Dan Silvian, nu este decât un măscărici pus în funcție de nimeni altul decât deputatul ALDE de la acea vreme, Mihai Niță, prin prisma prieteniei acestuia cu Daniel Constantin. De fapt, deputatul Mihai Niță, unul dintre cei mai deștepți și norocoși politicieni ai județului Olt, își pregătise, practic, un partid de rezervă, în cazul în care în ALDE urmau să existe probleme. Dan Silvian a fost unul dintre beneficiarii politicii PDL și a fost crescut atât el, cât și soția, la școala de escroci a fostului primar al municipiului Slatina și fostului ministru Darius Vâlcov. Băiatul a avut o înclinație către sport și chiar dacă au alergat oameni bine pregătiți, pilele politice l-au propulsat în permanență în funcția de director. A fost director la DJTS Olt, unde a făcut o serie de afaceri ce i-au umplut buzunarele cu bani albi pentru zile negre. Odată cu trecerea în neființă a PDL, băiat deștept, Dan Silvian, protejat de deputatul Mihai Niță, a ajuns tot prin șmecherii director la DJTS Vâlcea, asta din dorința de a se pierde urma afacerilor cu miliarde de lei și a comisioanelor grase pe care și le-a băgat în buzunar.

Numirea în funcția de coordonator a lui Dan Silvian a însemnat conservarea postului de președinte pentru Mihai Niță, lucru care s-a întâmplat azi, în momentul în care fostul deputat ALDE și-a depus adeziunea la PRO România, fiind recomandat de către pupila sa, Dan Silvian. Abia acum începe un mare circ în PRO România la nivelul județului Olt, pentru că acest partid a fost vândut pe tarabă PSD-ului.

Venirea în partid a deputatului Mihai Niță înseamnă în mod implicit aducerea tuturor haimanalelor care i-au fost alături în ALDE Olt: Marius Bălașa, clanul Cârloganilor, doctora Teleu, Cristina Drăgulescu și toți cei puși și menținuți în funcții și plătite din banii statului.

Șmecherul Dan Silvian nu va ieși în pierdere, pentru că are deja promis un post călduț, sponsorizat din umbră chiar de către PSD. Dar ce vor face cei care au avut încredere în partidul lui Victor Ponta și au muncit? De exemplu președinta Organizației Slatina, Cristina Tomireanu, fostul deputat Mitel Niculescu, fostul viceprimar al municipiului Caracal, Octavian Stănescu și mulți alții care au crezut într-o schimbare. Aceștia toți sunt deja istorie și vor fi îndepărtați ca niște măsele stricate pentru a lăsa locul noilor șefi ai PRO România Olt, exact cei enumerați. Ar fi foarte multe de scris despre această afacere politică și mai ales modul în care Dan Silvian a vândut partidul PSD-ului.

Aș vrea să îl întreb pe acesta din urmă dacă își mai aduce aminte ultima discuție avută cu mine, pe terasa unui hotel din Slatina, cu privire la viitorul partidului. Și vreau să îl anunț pe această cale că pentru mine este doar o efemeridă politică, ce vrea să supraviețuiască mai mult de 24 de ore prin vânzarea celor care au avut încredere în el. Să se privească în oglindă, să se filmeze în acel moment și să posteze filmulețul în care oglinda se sparge. Din nou un om de nimic a dovedit că pentru funcție și bani este în stare să vândă tot.

Ca o paranteză la acest material, mai doresc să vă spun că protejata deputatului Mihai Niță, Cristina Drăgulescu, a reușit să ajungă jurist în Prefectura Olt, totalizând la examen 90.66 puncte, cu mult peste nivelul ei de pregătire, dar ajutată de subprefectul Florian Dumitru, finul deputatului Mihai Niță, cel care i-a dat toată grila de răspunsuri. Se pare că în timpul examenului Cristina Drăgulescu a avut mai mulți binevoitori care au ajutat-o decât atunci când a dat examen la Spitalul de Urgență Slatina și a luat parcă nota 2, având răspunsurile pe masă.

Despre un alt măscărici, Marius Bălașa, care urmează să candideze pentru funcția de primar al municipiului Slatina la ordinul PSD și despre o jigodie microscopică ce se crede noul buric al Pro România, în curând!