În această dimineață, în orașul Balș, sufocat de traficul infernal ce se desfășoară de peste zece ani de zile pe principala arteră ce străbate localitatea, au fost puse în funcțiune o serie de semafoare inteligente. Un lucru extraordinar de bun, pe care primarul liberal al orașului, Mădălin Teodosescu, putea să îl realizeze de foarte mult timp, în cele trei mandate de primar cu care se laudă. Din păcate, dezinteresul său referitor la problema descongestionării traficului din orașul Balș și reducerii timpilor de traversare, ce puteau să ajungă și la o oră și jumătate, a fost total până în primăvara acestui an. În paralel cu funcția de primar al orașului Balș, Mădălin Teodosescu se mai laudă că este și președintele Asociației Orașelor din România. Fix pix! Mădălin Teodosescu este un arogant și un baron local de ultima speță, care crede că orașul Balș este moșia sa personală și își poate bate joc și dezinforma toți locuitorii.

Imediat după punerea în funcțiune a semafoarelor, cățeii din primărie au făcut o postare pe pagina de socializare a instituției, prin care mulțumeau Primăriei orașului Balș, Poliției Balș, IPJ Olt, CNAIR și firmei care s-a ocupat de montarea semafoarelor.

Băi, cretinilor, javre subordonate primarului Mădălin Teodosescu, cei care au făcut lucrarea au fost plătiți cu bani foarte mulți și deja se vorbește de un comision ajuns la șeful vostru! Poliția Balș și IPJ Olt nu au avut nicio implicare și prin fișa postului participă la consultanță în asemenea lucrări pentru că sunt plătiți din banii noștri. Nu am văzut niciun polițist, cum nu am văzut niciun angajat al Primăriei Orașului Balș și în speță pe primarul Mădălin Teodosescu cu o cazma sau o lopată în spate, participând la lucrări. De hahalere ce vin cu mâinile în buzunare și își dau cu părerea, pentru ca mai apoi să spună că ei merită toate laudele, suntem sătui.

Această propunere de semaforizare inteligentă a orașului Balș a fost pusă pe tapet pentru prima dată de către Cătălin Rotea, în timpul campaniei electorale și putea fi realizată imediat. Din păcate, Cătălin Rotea, actualul director al Spitalului Județean de Urgență Slatina, a pierdut primăria la un număr infim de voturi.

Proiectul a fost abandonat, nervii șoferilor ce tranzitează orașul Balș, cât și al locuitorilor, au fost întinși la maxim, iar primarul Mădălin Teodosescu își vedea liniștit de șmecheriile lui.

Persoana care s-a implicat și a reușit să realizeze acest proiect este senatorul PSD Siminica Mirea, fost senator PNL, care atunci când erau colegi de partid, primarul Mădălin Teodosescu era în stare să-i sărute și urmele pantofilor. În urma unor discuții avute chiar și cu noi, jurnaliștii, senatorul Siminica Mirea a hotărât să rezolve această problemă pentru locuitorii orașului Balș și după cum vedeți – a reușit. Tot senatorul Siminica Mirea este cel care în urma multor discuții și presiuni puse pe Guvern a reușit să delimiteze banda de mers în zona Pădurea Sarului, cât și în alte zone periculoase din județul nostru. Poate vă mai amintiți de săptămâna neagră ce a avut loc înainte de delimitarea sensurilor de mers cu parapeți din beton, când în zona Pădurea Sarului au avut loc o serie de accidente soldate cu cinci morți și vreo zece răniți. Ați mai auzit de asemenea tragedii de când au fost montate separatoarele de circulație?

În concluzie, postarea de pe pagina oficială a Primăriei Orașului Balș este o postare mincinoasă, ce încearcă să dezinformeze toți locuitorii. Primarul Mădălin Teodosescu și toți cei amintiți de el nu au avut nici cea mai mică implicare în această realizare, dar vor să fie felicitați.

Eu zic să le fie rușine, pentru că se laudă fără să fi realizat ceva!