Niciodată directorul DSVSA Olt, Veronel Bolborea, nu a excelat în vreun domeniu și nici nu a dat dovadă că este o mare capacitate. Singurul lui avantaj este acela de a fi nepotul fostului vicepremier Paul Stănescu, protejatul PSD Olt și mai ales omul care spală toate lăturile.

De-a lungul timpului, a fost implicat în mai multe scandaluri, dar de fiecare dată, cu ajutor politic a reușit să iasă basma curată. Cu mult timp în urmă anunțam că în timpul unei vânători au fost depistați doi mistreți suspecți de pestă porcină. Totul a fost mușamalizat și a doua zi aparatul de propagandă al PSD, prin vocea directorului DSVSA, Veronel Bolborea, dezmințea acest lucru.

Cu toate că în urmă cu vreo două săptămâni, când apariția pestei porcine în județul Olt nu a mai putut fi ascunsă, erau ordine clare de la minister în privința fondurilor de vânătoare și reducerii obligatorii a numărului de mistreți de un exemplar pe suprafața de doi kilometri pătrați, nimeni dintre protejații directorului Veronel Bolborea, facem referire la persoanele care dețin fonduri de vânătoare, nu au pus în aplicare acest ordin. Avem suficiente dovezi pentru ceea ce afirmăm.

Dintr-un exces de zel, Veronel Bolborea a dat ordinul ca mâine toți porcii din comuna Rusănești să fie sacrificați și distruși. Peste câteva zile veți vedea că ordinul acesta se va extind și în alte localități din județ.

Dacă după aproximativ doi ani de guvernare PSD nu a reușit să facă nimic pentru populație, iată că acum au reușit să aducă Crăciunul pe 26 noiembrie. Pentru că trebuie să știți că în acest moment și probabil în cursul nopții locuitorii comunei Rusănești își sacrifică porcii și îi bagă la ladă.

Mâine, când echipele de măcelari vor merge în control în gospodăriile celor care au votat PSD, în lipsa celebrei plăcuțe ce ar trebui să se găsescă pe fiecare poartă, locuitorii ar trebui să scrie pe cartoane: WNUIE PSD!