Dacă plouă mai puternic în Slatina și se inundă carosabilul este vinovat Emil Moț, dacă ninge și se înzăpezesc șoșelele tot el este vinovat, stau noaptea tinerii și distrug mobilierul urban,bineînțeles vina lui Emil Moț, se aruncă gunoaie pe un teren o parte privat, o parte aparținând comunei Curtișoara, același vinovat, Emil Moț. La toate aceste aspecte alături de el este vinovată toată conducerea din cadrul PSD Slatina și toți directorii instituțiilor.

Aceasta este viziunea liderului organizației municipale a PNL Olt, consilierul municipal Ionuț Comănescu. Acest copil pe care eu personal îl rog să își facă un control psihologic aduce cea mai mare pată neagră pe imaginea PNL. Deja colegii de partid și chiar președintele Liviu Voiculescu s-au săturat de gafele pe care le face. Seara trecută Ionuț Comănescu a descoperit că de Paște ouăle se vopsesc și zdup cu postarea pe Facebook.

La ieșire din municipiul Slatina înainte de a intra în comuna Curtișoara, în partea stângă există un drum care merge până la barajul de pe râul Olt. Toată această zonă este împânzită de munți de gunoaie pe care le aruncă nimeni altcineva,decât noi cetățenii. Consilierul municipal Ionuț Comănescu imediat după ce și-a făcut somnul de frumusețe de după-amiază în care se visează primar s-a gândit că ar fi bine să arunce în spatele primarului Emil Moț și a PSD-ului faptul că acea zonă este plină de gunoaie. Chiar a spus într-un comentariu că urmează să inițieze și o Hotărâre de Consiliu cu privire la acest aspect.

Măi băiețaș teribil al PNL Olt și mare consilier municipal, chiar atât poți să fii de dobitoc încât să nu te interesezi al cui este terenul respectiv? Sau nu mai vrei să candidezi la primaria municipiului Slatina și îți pregătești candidatura pe listele parlamentare în locul președintelui Liviu Voiculescu? Probabil că dorești să împarți locul unu la Senat și Camera Deputaților cu prietenul tău Gigel Știrbu.

Dacă tot te interesează atât de mult acea zonă plină de gunoaie,acum când ai aflat că nu aparține de municipiul Slatina te invit să faci și tu ce am făcut eu, împreună cu primarul din Curtișoara și câțiva oameni. În urmă cu doi ani am ecologizat total acea zonă. O să postez mâine filmările și tot odată aștept răspunsul tău. Saci de gunoi, lopată și mătură o să primești când te prezinți la muncă.

Până atunci spală-te pe față cu apă rece și nu te mai visa primar!