Avem o nouă dovadă despre jocul murdar pe care îl practică în politică primarul orașului Balș, Mădălin Teodosescu – Ady. Cu toate că făcuse un pact politic cu președintele PNL Olt, Liviu Voiculescu, și stabiliseră împreună o strategie pentru alegerile locale, așa cum îi stă în fire, primarul din Balș s-a dovedit a fi din nou un trădător, ce pune interesul personal mai presus de orice și chiar de dorințele locuitorilor orașului.

Peste noapte, s-a gândit că i-ar sta mai bine în Parlamentul României, pe funcția de senator, decât primar în orașul dezolant de pe malul Oltețului. Cu câteva zile în urmă, a avut o discuție cu deputatul liberal Gigel Știrbu și au hotărât împreună ca imediat după alegerile locale să îl îndepărteze de la conducerea PNL pe Liviu Voiculescu. În schimbul ajutorului dat deputatului, primarului din Balș i s-a promis locul unu la Senat la viitoarele alegeri parlamentare. Cei doi puciști mizează pe faptul că Liviu Voiculescu, intrat în cursa pentru Primăria Slatina, va obține un rezultat slab, în care nici nu se pune problema de a deveni primar. Pe același rezultat slab cei doi mizează și la alegerile pentru președintele Consiliului Județean, cât și la votul pentru consilierii județeni.

Dacă PNL Olt va avea din nou un rezultat slab, care să îl claseze pe ultimele locuri pe țară, cei doi puciști vor avea câștig de cauză.

Practic, pe Mădălin Teodosescu – Ady, în acest moment, nu îl mai interesează deloc câștigarea Primăriei orașului Balș și tot ceea ce spune locuitorilor sunt numai minciuni. Comportamentul său din ultimele luni a dovedit că vânează funcția de senator, din care își poate coordona mai bine afacerile. Deja este conștient că nu mai are nicio șansă pentru al patrulea mandat în fruntea orașului și odată cu scoaterea la lumină a afacerilor pe care le-a făcut el și caracatița de tip mafiot în oraș, votul locuitorilor este pierdut.

Mai mult, pentru a-și dovedi loialitatea față de deputatul Gigel Știrbu, primarul din Balș a încercat să corupă un parlamentar PSD și să îi propună trecerea la PNL, în schimbul locului doi pe lista de deputați.

Asupra acestor aspecte, vom mai reveni!