În această dimineață, angajații Primăriei Icoana au avut posibilitatea să asiste cum primărița pesedista  Gabriela Ancuța și-a etalat cunoștințele de arte marțiale pe o angajată a primăriei.

Soția fostului primar, Gheorghe Periețeanu, este angajată în cadrul Primăriei din Icoana, la Registrul de Stare Civilă și a primit în ultimul timp unele noi atribuțiuni, pe linie de ISU. Deoarece Mariana Periețeanu a constatat că după predarea materialelor ce au fost duse de la Primărie la secția de votare, în cazul nostru, câteva lanterne ce sunt prinse în inventarul ISU al primăriei, acestea au fost înlocuite cu altele, de un alt tip. Pentru că acest lucru trebuia semnalat, Mariana Periețeanu a întocmit un referat pe care l-a trimis primăriței.

Aflată probabil în momentul în care hormonii îi ajungeau la o cotă alarmantă, și în mod sigur nesatisfăcută de rezultatul alegerilor, primărița Gabriela Ancuța și-a anunțat angajații că urmează să îi aplice o corecție. A intrat în biroul victimei și în urma loviturilor primite, Mariana Periețeanu se află în acest moment în Secția de Primiri-Urgențe a Spitalului de Urgență Slatina. Trebuie să menționăm că fostul primar, Gheorghe Periețeanu este liderul Organizației PNL Icoana, unde a obținut un scor de aproximativ 26%.

Uneori ajungem la concluzia că unele capre din PSD se enervează și nu își mai stăpânesc dracii, când văd culoarea galbenă. Vom reveni!