Deja credem că știți dezastrul ce a aruncat Organizația PNL Olt aproape pe ultimul loc pe țară în primul tur al alegerilor prezidențiale, sub ei clasându-se doar județele Harghita și Covasna. În acest articol nu vom face o analiză asupra aspectelor care au dus la cel mai prost rezultat obținut de PNL Olt în ultimii ani. Vom încerca să punctăm aspecte mai puțin cunoscute de publicul larg, aspecte din lupta intestinală ce se duce în cadrul organizației, pentru preluarea puterii.

În acest moment organizația este fragmentată în două părți, una condusă de actualul președinte Liviu Voiculescu și cealaltă de către deputatul PNL Gigel Știrbu. Ambii au încercat să își atragă de partea lor cât mai mulți oameni cu mare priză electorală, care pot să îi susțină în lupta pentru supremație în partid.

Marea bombă a acestui material este faptul că președintele Organizației PNL Olt, Liviu Voiculescu, a avut o serie de întâlniri secrete cu președintele Consiliului Județean Marius Oprescu, întâlniri ce s-au desfășurat la Consiliul Județean, în prezența mai multor persoane. Sursele noastre de informare ne-au confirmat faptul că în acest moment menținerea lui Liviu Voiculescu la șefia PNL Olt depinde doar de negocierile și de oferta sa politică pe care o face PSD Olt. Pe scurt, Liviu Voiculescu a solicitat președintelui CJ Olt, Marius Oprescu, să îi dea posibilitatea să desfășoare o campanie electorală intensă pentru turul II al alegerilor prezidențiale și totodată l-a rugat să nu tureze la vot motoarele Organizației PSD Olt pentru ca diferența procentuală între PNL și PSD să fie minimă și să îl scape de mazilirea ce se anunță imediat după anunțarea rezultatului votului.

Un rezultat pe județul Olt de sub 35% va face ca Liviu Voiculescu să devină istorie și să fie executat fără drept de apel de gruparea Știrbu – Marian Vasile – Buliteanu.

Campania electorală din primul tur și precampania electorală a fost direct coordonată de către Liviu Voiculescu și un așa-zis candidat la funcția de primar al municipiului Slatina, importat după 20 de ani din București, de fapt un hoț ordinar și un saltimbanc politic care în acest moment are mutația în Slatina, pe cartea de identitate, la unul dintre cei mai buni prieteni ai primarului Emil Moț. Practic, aducerea acestui măscărici în Slatina drept candidat al Organizației Municipale PNL este doar un aranjament politic penru a-i fi deschisă calea către un nou mandat actualului primar Emil Moț.

Mai vrem să punctăm doar câteva aspecte referitoare la noua prietenie dintre Liviu Voiculescu și primarul orașului Balș, Mădălin Teodosescu, cel care în afară de bătăliile politice pentru funcția de primar, niciodată nu a câștigat în oraș. Și la aceste alegeri Mădălin Teodosescu a fost umilit de către Organizația PSD Balș condusă de viitorul primar, Cătălin Rotea. Pentru a nu răspunde în fața partidului de rezultatul dezastruos obținut de Organizația PNL Balș, Mădălin Teodosescu împreună cu Liviu Voiculescu a pus la cale un scenariu diabolic.

Luni, 11 noiembrie, ziua în seara căreia trebuia să aibă loc analiza politică a rezultatului dezastrului din alegeri pentru PNL Olt, în județul Olt și la nivel de țară, Liviu Voiculescu l-a chemat la Slatina pe primarul orașului Balș, Mădălin Teodosescu, și au avut o întâlnire secretă la Restaurantul Senator, unde au stabilit: Mădălin Teodosescu să vină la ședința Biroului Județean, cu toate că nu este membru în birou, și în ultimii doi ani niciodată nu a ajuns să vadă interiorul sediului PNL din Slatina, ajuns aici înainte ca alți membri de partid să îl tragă la răspundere pe Liviu Voiculescu, Mădălin Teodosescu trebuia să pornească un atac frontal asupra primarului din localitatea Studina, Marian Vasile, cel care a obținut cel mai bun rezultat din PNL.

Teatrul celor doi putea merge până la faptul că în sediul partidului trebuia iscată o busculadă și urmau să se împartă ceva pumni între Mădălin Teodosescu și primarul-victimă Marian Vasile. Recompensa pentru ajutorul pe care primarul orașului Balș îl dădea este promisiunea fermă din partea lui Liviu Voiculescu că va ocupa locul I pe lista de deputați, el urmând să ocupe locul I pe lista de senatori.

Scandalul provocat de primarul orașului Balș a fost ceva golănesc și doar bunul simț al primarului din Studina, Marian Vasile, a făcut să nu se asiste la un meci de box, la geamuri sparte și un circ mediatic. Acuze și înjurături au fost destule și de întâlnirea BPJ s-a ales praful.

Pe această cale am dori să îi punem o întrebare primarului Mădălin Teodosescu și totodată să îi transmitem să nu ne mai întrebe pe noi nimic în legătură cu așa-zisele atacuri pornite de jurnaliști împotriva sa. Domnule primar, din curiozitate, puteți să îi cereți președintelui PNL Olt statul de plată al jurnaliștilor domniei sale? O să observați că cei patru jurnaliști care arată adevărul despre ce ați făcut în orașul Balș, jurnaliști pe care dumneavoastră îi considerați corupți, ce își scriu materialele la comandă sunt cei care îi fac campanie electorală prietenului dumneavoastră, Liviu Voiculescu. Dacă nu știți cu cât au fost plătiți, avem posibilitatea să vă indicăm sumele exacte. Nu vrem să spunem că sunteți un novice în politică, dar cu mâna pe inimă, spunem că jocurile politice vă depășesc! Chiar dacă nouă ne-ați declarată că nu vă interesează cu nimic Organizația Județeană a PNL Olt, pentru că ați început să jucați în ,,liga mare”, vă spunem de pe acum că sunteți pe plan politic pe același nivel cu Liviu Voiculescu. Adică undeva la MINUS ZERO!

Până în acest moment, referitor la întâlnirile secrete dintre președintele PNL Olt și președintele CJ Olt nu avem niciun punct de vedere din partea acestora, pentru că au refuzat să ne răspundă la telefon.

Mâine revenim cu un nou material referitor la scandalul ce macină PNL Olt și la aranjamentele politice ale actualului președinte cu PSD.