Zilele acestea, la Râmnicu-Vâlcea a avut loc Regionala Organizațiilor PNL Oltenia. La acest eveniment trebuia să participe în mod obligatoriu toți membrii BPJ din județele arondate.

Fiecare membru din BPJ a primit pe emailul personal o invitație în care trebuia să confirme prezența.

Pentru județul Olt și pentru Organizația PNL Olt, condusă de Liviu Voiculescu a fost un dezastru total, singurul primar al PNL Olt prezent fiind Mădălin Teodosescu, primarul orașului Balș. Restu primarilor au fost ori la cules de prune ori la cules de corcodușe. Ca o paranteză, putem spune că nu a fost prezent nici prim vicepreședintele Organizației PNLOlt, primarul comunei Studina, Marian Vasile, care a preferat să stea în familie, pentru că era naș la un bun prieten. Pentru Liviu Voiculescu această participare sau mai bine zis această neparticipare este un nou punct al începutului sfârșitului. O nouă dovadă că Organizația PNL Olt este praf și pulbere și nimeni nu mai poate contesta acest lucru.

Totuși, apariția surprinzătoare la această manifestația a fost Gabriel Dima Buliteanu, cel care este considerat adevăratul lider al PNL Olt.

Gabriel Dima Buliteanu este nimeni altul decât cel care a fost executat mișelește, fără niciun motiv de către actualul președinte Liviu Voiculescu. Pentru cei care nu știu, reamintim că în urmă cu doar câteva luni de zile acesta a fost îndepărtat de la conducerea Organizației Municipale a PNL Slatina, motivul real fiind opoziția pe care o făcea la PSD și teama acestora că va deveni prea popular și va câștiga fotoliul de primar. Prezența la acest eveniment nu este în urma unei împăcări între cei doi lideri ai PNL Olt – Gabriel Dima Buliteanu și Liviu Voiculescu, ci pentru faptul că primul este un om care respectă valorile liberale și adevărații liberali, un membru de partid care se raliază obligațiilor și cerințelor partidului. Chiar dacă în ultima ședină a BPJ Olt s-a încercat excluderea din partid a lui Gabriel Dima Buliteanu pe motive puerile, președintele PNL Olt, Liviu Voiculescu, a renunțat la acest lucru, dându-și seama că își va pune în cap întreaga organizație. Gabriel Dima Buliteanu a rămas și va rămâne în continuare membru PNL și este de drept membru în BPJ prin funcția pe care o deține în interiorul partidului, aceea de președinte al Oamenilor de Afaceri.

Din păcate, Organizația PNL Olt, în acest moment, este doar un cadavru politic pe care nu îl mai poate resuscita decât o schimbare majoră în conducerea actuală. Dacă ați văzut filme cu Zombi, închipuiți-vă că același lucru se întâmplă în PNL Olt. Oameni debusolați, membri de partid ce habar nu mai au cine îi conduce și un șef subordonat celor care guvernează în aceste momente România.