Azi am ascultat câteva înregistrări audio ce urmează să ajungă în atenția procurorilor din județul Olt. Un preot dintr-o comună a județului care are o familie frumoasă și o soție blondă foarte simpatică, pe nume D.N. Și-a pierdut capul după o puștoaică în vârstă de 21 de ani, ce ar putea să îi fie fiică. Trecând peste aspectele lui Cupidon, vom face referire la altele ce trebuie să intre în atenția procurorilor.

Puștoaica urma să dea examenul pentru permisul auto și preotul, aflând acest lucru, s-a oferit să o ajute, spunând că are relații cu foarte mulți polițiști examinatori. Suma cerută în schimbul unei ,,pile” la examenul auto din oraș a spus că este de 300 euro, dar îi poate aranja cu 150 de euro și o noapte de amor, undeva departe de Slatina, pentru a nu fi văzut de soție și de cunoscuți. Cu mult tact, a fost refuzat atât din punct de vedere al examenului auto, cât și al nopții de dragoste. În telefonul puștoaicei sunt zeci de apeluri de la preot și exită destui martori de la locul de muncă al fetei, care pot confirma desele vizite ale preotului.

Cu câteva zile în urmă, fata a susținut examenul de conducere și a obținut permisul. Seara, a fost sunată de către preot, acesta aflându-se la munte împreună cu familia și întrebată ce a făcut la examen. În momentul în care preotul a aflat că a obținut permisul de conducere, i-a transmis că îi rămâne datoare și urmează să se întâlnească atunci când va veni de la munte. Imediat ce a ajuns în Slatina, preotul a sunat-o, a mers la ea la serviciu și i-a spus să îi dea 150 de euro pentru a plăti polițistul examinator al cărui nume nici nu îl știa și că urmează să stabilească și data când vor pleca amândoi să petreacă o noapte plină de nebunii.

A fost refuzat și a trecut la amenințări și șantaj. Soția preotului este ruda unui important politician din județul Olt, care în acest moment ocupă funcția de secretar de stat, susținut de PSD.

Vom reveni!