20170303_093533

Poate ați citit în anumite publicații în ultimele zile titluri șoc prin care erați anunțați că mari ,,vedete au plecat din PNL spre alte partide în goana după un oscior. Aș vrea să vă întreb dacă dumneavoastră, cititorilor, vă spun ceva numele Sorin Costescu și Viorel Marinescu? Cum, nu îi cunoașteți? Incredibil! Până mai ieri au fost doi piloni de bază ai Organizației PNL Slatina, asta în viziunea lor personală și a unor ziariști plătiți cu o friptură și o sticlă de vin la un restaunrant obscur din Slatina. Părerea mea personală? Două javre! Doi indivizi care în popor sunt numiți de obicei neica nimeni, doi necunoscuți care au ajuns în PNL doar pentru a încerca să își găsească un serviciu călduț. Să-l luăm de exemplu pe Viorel Marinescu, ce până acum două, trei luni primea de la o societate de asigurare – reasigurare, sau cum naiba i-o zice, un salariu fix și destul de mare. Cu munca pe care o presta, adică un fel de lăbăreală, a dat de gândit șefilor, l-au trecut în plată pe comision. Cât muncești, atâta primești. Dezastru pentru individul certat cu munca. La început a pus ceva presiuni pe conducerea PNL, cerând ca aceștia să îi găsească un loc de muncă, iar în momentul refugiului a trecut într-o tabără adversă actualei conduceri interimare a partidului. Viorel Marinescu a dovedit cât de mizerabilă poate fi cu colegii prin documente ce loveau în președintele interimar Liviu Voiculescu, documente trimise prin diferite modialități de mesaje altor colegi pe care voia să îi atragă de partea lui. Acest individ șters și fără nici un fel de realizare remarcabilă nici în plan politic și nici profesional, doar un slugoi mărunt al celor care îi aruncau frimiturile de la festinul lor ar fi dorit la un moment dat funcția de președinte al Organizației PNL Olt.

Nu foarte multă lume știe faptul că Viorel Marinescu este bun prieten și a lucrat împreună cu actualul subprefect pus în funcție de ALDE Olt, Radu Ioniță, un alt individ ce în afară de tăiatul frunzei la câini, pipăitul posteriorului unei ziariste și șprițul ieftin în baruri de mâna a treia are zero realizări la toate capitolele. La un șpriț ieftin, cumpărat la litru, Radu Ioniță i-a promis fostului penelist că dacă provoacă un scandal și trece la ALDE, cel târziu în ianuarie îi va oferi un post de director. Unde o să fie acest post, e un mare semn de întrebare sau poate Moș Crăciun îi aduce subprefectului Radu Ioniță un joben plin cu posturi de director.

Al doilea individ insipid, incolor, dar nu și inodor, pentru că miroase a prost de la o poștă, este Sorin Costescu, și el în gașca lui Marinescu și el cu soția angajată de PSD, și el pe o funcție bine plătită din partea PSD și el un individ ce trece tot la ALDE.

În următoarele zile vor mai fi câteva plecări din Organzația PNL, tot astfel de vedete și oameni de bază. Adevărul despre aceste plecări este cu totul altul și voi încerca să îl explic pe înțelesul tuturor în scurt timp. Pot să vă spun că în PNL s-au schimbat unele lucruri și urmează să se facă în continuare. Actualul președinte interimar Liviu Voiculescu și în mod cert viitorul președinte are o nouă strategie, prin care urmează ca în scurt timp să fie eliminate din Organizația PNL toate jigodiile, fie cu funcții de conducere sau simpli membrii. Cei doi au înțeles acest lucru și s-au autoeliminat. Cât mai așteaptă cei din gașca lor?