În urmă cu aproximativ două săptămâni, fostul milițian Florin Cârstea a reușit să se infiltreze în Organizația AUR Olt cu un singur scop, acela de a ajunge parlamentar, spunând în rândurile apropiaților că a bătut palma cu George Simion și i-a oferit locul unu pe lista la Camera Deputaților.

În momentul în care a reușit să fie primit în organizație, ierarhia principalilor coordonatori era Mugur Mihăescu – la nivel județean, Adrian Homan – un nou venit în AUR cu sufletul și cu dorința de a realiza ceva pentru județul Olt și Gabriel Dima Buliteanu – coordonator pe municipiul Slatina și potențial candidat la funcția de primar. În teritoriu exista o grupare puternică din adevărați oameni de AUR care și-ar fi dat și sufletul pentru partid și pentru George Simion. Oameni care își desfășoară activitatea în cadrul partidului de ani de zile și care au fost în permanență cei care au ținut steagul AUR în județul Olt.

Nu intrăm acum în amănunte despre venirea în partid a lui Florin Cârstea, dar putem să spunem că în legătură cu cele trei milioane de euro pe care a zis că le-a obținut din vânzarea exploatației agricole personale, a mințit cu nerușinare, suma fiind undeva în jurul a două sute de mii de euro. De ce a mințit? Pentru a nu părea un neica nimeni în fața miliardarului Adrian
Homan, recunoscut și de revista Forbes. La câteva zile după ce a luat contact cu organizația și a văzut că nu este bine primit, membrii de partid cunoscându-l din epoca de aur a miliției române, a strâns în jurul lui câteva lichelele fără niciun fel de personalitate, indivizi de ultima speță care nu doresc decât să câștige câțiva arginți de pe urma aranjamentelor pe care speră să le facă în detrimentul AUR cu PSD și PNL.

Păduchele a ieșit în frunte

Pe 27 septembrie George Simion urmează să vină la Slatina pentru a lansa programul de guvernare al partidului și a prezenta lista candidaților la europarlamentare. Totodată trebuie să aibă o întâlnire cu liderii partidului din localități și coordonatorii zonali. Vă rog să rețineți, George Simion vine la Slatina în fieful coordonatorului Gabriel Dima Buliteanu, cel care în mod normal trebuia să fie pionul principal în această organizare. Fără să întrebe pe cineva, Florin Cârstea și-a asumat responsabilitatea organizării evenimentului și unde credeți că îl va duce pe George Simion? La un salon de nunți! Și nu în sala mare, ci într-o sală mică în care încap cel mult o sută cincizeci de persoane. Acest salon de nunți se află într-o fundătură, undeva prin spatele Dedemann. Pentru a împiedica accesul persoanelor neagreate de el și de către gașca de care s-a înconjurat, va fi adusă și o firmă de pază, intrarea făcându-se doar pe bază de tabel și act de identitate.

Cât de idiot poți să fii să nu faci din venirea lui George Simion în Slatina un eveniment de care să se teamă toți adversarii politici și care să ridice AUR Olt cu câteva procente!

Fostul milițian nu s-a mulțumit doar cu atât și și-a luat drept mână dreaptă un individ anost și total necunoscut, numit Daniel Cordunianu și împreună cu alți lingăi a hotărât să împiedice candidatura lui Gabriel Buliteanu la funcția de primar, urmând să fie înlocuit cu păcăliciul Daniel Cordunianu.

Păcălicii și-au jucat cartea la Murighiol

Niciodată nu am avut vreun interes în AUR Olt și singura mea dorință a fost ca acest partid să nu-i dezamăgească pe cei care au încredere în liderul George Simion. Timp de trei zile, la Murighiol s-a desfășurat Congresul AUR și județul Olt a fost reprezentat de Mugur Mihăescu, Adrian Homan, Florin Cârstea și păcăliciul Daniel Cordunianu. Timp de trei zile, ultimii doi i-au băgat limba în fund lui George Simion și l-au gâdilat între picioare, spunându-i cât de tari sunt ei în județul Olt și că sunt singurii care pot face treabă, cu condiția să le respecte cele două cerințe: locul unu la deputați și Primăria Slatina. Ne închipuim cât au lins cei doi urmele lui George Simion, dacă în cadrul congresului,azi, aproape de încheiere, acesta din urmă l-a atacat frontal pe nimeni altul decât Adrian Homan, un om deosebit, cunoscut la nivel intern și internațional și cu o priză extraordinară în partea de sud a județului. Cum pot cei doi papagali să creadă că vor ajunge vreodată la nivelul de pregătire și de respect pe care îl are Adrian Homan?

Este o mare greșeală ca George Simion să spună în fața delegaților că AUR nu are nevoie de miliardari ce nu muncesc! O mare rușine aceste cuvinte ce nu au făcut decât să le dea aripi celor doi păcălici care deja se cred liderii partidului în Olt!

Adrian Homan nu a intrat în politică pentru a face bani din politică! Este deja în Top 300 miliardari, are sute de angajați la firmele pe care le coordonează și are bani cât pentru zece generații. Adrian Homan având soția din zona de sud a județului nostru, din localitatea Potelu, a dorit să se implice în formațiunea AUR Olt doar pentru a încerca să facă ceva palpabil pentru locuitorii județului și a crezut că aici va găsi o echipă cu adevrați lideri, care înainte de toate pun interesul partidului pe primul plan. Din păcate dorința de a face bine este umbrită de interesele mărunte și meschine ale șobolanilor infiltrați în Organizația AUR Olt.