Este incredibil cum primarul Marian Tudorică încearcă să se scuze în fața locuitorilor pentru situația dezastruoasă în care se află localitatea. Teama acestuia că va pierde alegerile merge până acolo încât pe rețelele de socializare, dintr-un cont fals ce îi aparține chiar fiului său, acesta dă vina pe… pandemie. Nu are rost să vă spunem lamentările individului, dar îi aducem aminte să numere câte persoane apropiate a angajat în perioada pandemiei și să nu uite afacerile făcute în nume personal în acea perioadă.

Cadoul de 8 martie pentru toți locuitorii orașului Drăgănești Olt este inevitabila intrare în faliment! La sfârșitul exercițiului financiar al anului 2023, la data de 31 decembrie, exista o înglodare în datorii a orașului de peste 250 miliarde de lei vechi, aceste sume constând în furnizori neplătiți, servicii neplătite și datorii la bugetul consolidat al statului.

Bugetul anual al orașului este de aproximativ 110 miliarde de lei vechi, deci pe mai mult de doi ani de zile nu vor mai exista bani în oraș.

Sumele datorate erau la data de 31 decembrie 2023, dar între timp primăria a mai primit facturi și urmează să mai primească și în următoarele două săptămâni de peste 50 miliarde de lei vechi. Așa că datoria este imensă.

Primarul spera să scape de aceste datorii printr-un împrumut de aproximativ 50 milioane de euro pe care urma să îl plătească locuitorii orașului.

Săptămâna viitoare vom explica pe larg cu subiect și predicat, cu nume de societăți comerciale, cu nume de apropiați ai primarului, unde și cum au fost cheltuiți banii dumneavoastră. Vă vom arăta întreaga caracatiță a corupției ce a pus stăpânire pe oraș, sub conducerea primarului Marian Tudorică.

Redacția