1. 9

Este greu ca un alt partid politic să ne furnizeze atâtea materiale pentru a fi publicate. Practic articolele noastre referitoare la ALDE Olt sunt cu materialul clientului.

Aproape în același timp cu câștigarea concursului pentru postul de director al Direcției de Resurse Umane din cadrul Spitalului Județean de Urgență Slatina de către Stana Dan, un alt maimuțoi parvenit de la PNL la ALDE, Mihai Cârloganu obținea și el postul de director adjunct la ISCTR-Craiova.Ambii directori au candidat pentru posturile respective de unii singuri și doar dacă erau ultimii proști de pe guguloiul Terra nu reușeau să treacă examenul.

Marea majoritate a membrilor organizației ALDE Olt și mai ales a membrilor Organizației Munincipale Slatina sunt scârbiți când văd ceea ce se întâmplă, doar pentru faptul că președintele Mihai Niță a ajuns să se complacă în aceeași mocirlă cu porcii proveniți din PNL.

Funcția obținută de Mihai Cârloganu este un cadou de la tăticu care a plusat cu 50.000 de euro numai pentru a-și vedea odrasla pe listele de europarlamentare și de la președintele Mihai Niță cel care vede în acest mic maimuțoi un viitor vicepreședinte al Consiliului Județean Olt.

Încă o dată rușine pentru aceste târfe politice ce nu-și văd decât propiul inters i-ar acum vin să vă cerșească votul.

Dacă greșiți și îi votați, atunci sunteți părtași direct la propășirea mafiei ce există în acest moment în ALDE Olt.