Din nou am avut dreptate și am anticipat cu aproximativ o lună de zile în urmă evoluția lucrurilor din PNL Olt. Deja știți că Liviu
Voiculescu și-a înaintat demisia din funcția de președinte al partidului azi. Nu este ceva extraordinar și este doar o evoluție firească a jocurilor politice și al dezastrului în care a fost adusă Organizația din PNL Olt, din cauza unor impostori.

Azi Liviu Dumitru Voiculescu și-a făcut practic un cadou de ziua numelui care este joi și a intrat într-o mică vacanță, pe care o va petrece împreună cu familia, departe de jocurile și mizeriile politice ce se întâmplă la Olt. Ca o recomandare pentru așa zișii învingători, să se ducă zilele acestea la pelerinajul de la Catedrala Patriarhală din București și să pupe moaștele Sfântului Cuvios Dimitrie cel Nou. Nici nu știu ei cât de repede se vor ruga din nou!

Prin această demisie lucrurile nu s-au liniștit în interiorul partidului, ci abia acum începe bătălia pe ciolanul a cărui măduvă deja a supt-o Organizația Olt. Vom încerca să vi-i prezentăm pe scurt pe cei care se cred principalii jucători și care de fapt sunt doar trădători și neaveniți în interiorul PNL Olt.

Deputatul Gigel Știrbu – șmecherul partidului

Este cel care a orchestrat această debandadă în care a ajuns organizația. Tot acest declin al partidului, toate aceste încercări de a prelua puterea și conducerea au fost doar pentru a-și conserva un nou mandat de parlamentar. Despre Gigel Știrbu sunt foarte multe lucruri de spus și poate timp de câteva luni de zile ar trebui publicat câte un articol zilnic. Trecem peste aspecte din trecut care încep cu vânzarea de lumânări la suprapreț, trafic de alcool, comisioane plătite pe asociația soției și fonduri europene în numele băiatului. Numai că de multe ori socoteala din târg nu se potrivește cu cea de acasă, așa cum a dat chix și întâlnirea secretă de la Restaurantul ,,Valea Oltului”, ce a vrut să se desfășoare departe de ochii indiscreți. Deputatul Știrbu rămâne în continuare eminența cenușie a PNL
Olt, un sforar șef căruia să fim sinceri nu îi dorim sfârșitul Cardinalului Richelieu, chiar dacă oficial acesta a murit de tuberculoză. Este foarte probabil ca începutul sfârșitului deputatului să fie chiar această mișcare neinspirată, prin care a dorit să dețină controlul absolut.

Daniel Tudor – un simplu pion pe tabala de șah?

Primarul orașului Scornicești, chiar dacă are cele mai bune intenții, așa cum ne-a afirmat în mai multe rânduri, a intrat într-un rahat în care este posibil să nu mai poată fi scos nici cu Telemacul. Vrăjelile deputatului Știrbu pentru a-și apăra propriile-i interese au dat roade și beția funcției de președinte al PNL Olt a întunecat mintea primarului. Era bine poziționat în organizație, nu se punea nicio problemă la o viitoare candidatură în orașul Scornicești, indiferent de conducerea și conjunctura politică în care se afla Organizația PNL Olt, pentru că nu putea fi găsit un candidat mai viabil. Acceptarea funcției de președinte interimar înseamnă că și-a legat de gât nu o piatră de moară, ci o întreagă balastieră și s-a aruncat în barajul de la Arcești. Orice promisiune venită din partea deputatului Gigel Știrbu este doar o frecție la piciorul de lemn al scaunului pe care stau eu acum, pentru că toate promisiunile făcute de acesta s-au dovedit a fi un fel de Fata Morgana după care aleargă cei creduli. Pentru Daniel Tudor s-a terminat cu liniștea pe care o avea în funcția de primar al orașului Scornicești, s-a terminat cu fostele prietenii și va deveni o țintă directă a mass-media. Vor fi aduse în atenția opiniei publice din nou tot felul de materiale compromițătoare sau așa-zis compromițătoare, numele lui va fi legat chiar și de anumite structuri mafiote de pe plan local și capac peste toate suntem curioși să vedem de unde va scoate banii necesari întreținerii unui partid.

O altă mare problemă pentru domnul primar va fi cea reprezentativă la nivel național. Relațiile și cunoștințele dumnealui nu sunt atât de bine definite încât să aibă forța și convingerea necesară să se impună cu autoritate. Va fi nevoit ca o perioadă să fie asemeni unui copil de șase ani, pe care bunicul Știrbu îl scoate la plimbare în oraș. Nu putem spune că funcția de președinte al PNL Olt este o căciulă prea mare, pentru că știm și alți președinți care și-au început activitatea având pe cap doar un fes colorat de prieteni. Daniel Tudor a declarat în nenumărate rânduri că va fi liantul ce va uni toate grupările din PNL Olt și va reda stabilitatea acestui partid. Asemenea visuri există probabil la fiecare om care încearcă să se afirme pe plan politic, dar de cele mai multe ori devine un coșmar din care te poți trezi cu greu. Sperăm să nu i se întâmple acest lucru și primarului orașului Scornicești.

Nu mă cunoașteți? Sunt prefectul județului Olt

Nu știu dacă e cazul să facem haz de necaz sau să ne scuipăm în sân când vedem acest personaj proiectat într-o funcție importantă tot pe baza unor jocuri politice. Actualul prefect Mario De Mezzo, cunoscut destul de bine și sub numele de Delimano sau Super Mario, s-a trezit peste noapte că a primit de la oameni fără minte în loc de jucării – un întreg județ. Realizări – zero! Gargară? Cât de multă! Circ? Spectacole zilnice și uneori chiar matinee. Interes politic? Candidatura la funcția de primar al Slatinei. Coșmar? Pierderea alegerilor și băgatul cozii între picioare cu direcția – București. Influență politică? Zero! Susținători? Cinci, șase și restul chibiți ca la un meci de fotbal, cu un rezultat deja cunoscut. Acest personaj nu trebuie luat în calcul de niciun adevărat membru al Organizației PNL, pentru că nu este decât acea pasăre căreia noi, oltenii, îi zicem… f..e vânt! El nu face doar pipi împotriva vântului, ci încearcă tot felul de jonglerii politice pentru care îl invidiază orice claun de la circ.

Marian Vasile – omul care nu și-a spus ultimul cuvânt

Primarul comunei Studina este unul dintre cei mai respectați și cunoscuți edili din Olt. Prietenia lui cu prefectul Super Mario este cunoscută și va face tot posibilul pentru ca acesta să își atingă scopul pentru care a fost parașutat în județul nostru. Niciodată Marian Vasile nu-i va ierta pe cei care l-au trădat și l-au plimbat cu covorul fermecat mai ceva decât în cele 1001 de nopți. Aladin încă nu și-a frecat lampa pentru a cere sprijinul duhului. Dar fiți siguri că primarul din Studina vă pregătește ceva! Nu nouă sau cititorilor, ci membrilor PNL Olt!

N.R.: Sursele noastre ne informează că până la ora publicării acestui material, între primarul orașului Scornicești, Danil Tudor, și fostul președinte, Liviu Voiculescu, nu a avut loc nicio discuție, nici măcar telefonică. Să tot ai asemenea prieteni!