20171111_09154520171113_18561020171111_0915452012

La sfârșitul săptămânii trecute, în cadrul Colegiului Național de Informatică ,,Matei Basarab, din Râmnicu Vâlcea, a avut loc ediția a XVIII – a a Concursului Regional de Informatică ,,Micul Gates.

La un eveniment de o așa mare anvergură, în juriul concursului au fost incluși profesori de mare marcă, printre care președinte prof. univ. dr. Stelian Niculescu, conf. univ. dr. Doru Anastasiu Popescu, prof. Filonela Bălașa, prof. Marius Nicoli, prof. Dumitru Dumbrăvescu și alții.

Organizarea concursului a fost una de excepție, niciunul dintre concurenți neavând reproșuri de adus. Probele au constat atât în probe scrise, cât și probe practice, fiind împărțite pe trei categorii.

Așa cum era de așteptat, Școala Gimnazială ,,Eugen Ionescu din Slatina a participat cu o echipă foarte puternică, cei mai mulți elevi fiind din clasa a V-a A, unde profesor de informatică este doamna Claudia Petre și profesor de matematică și totodată diriginte doamna Grațiela – Ludmila Popa.

Echipa micilor informaticieni participanți la Categoria A a avut următoarea componență: Ștefănescu Ecaterina, Rotea Radu, Ștefan Alexandru, Radu Andrei – Bogdan, Cârciumaru Maria – Alexia, Andrei Edward, Vlad Andrei, Căpățână Alexandra – Maria, Paraschiva Nineta, Bocai Diana.

După susținerea probelor și afișarea rezultatelor, rezultatul obținut de elevii de la Școala Gimnazială ,,Eugen Ionescu a fost unul de excepție, fiind obținute:

La Categoria A: locurile I de către Ștefănescu Ecaterina, locul III – Rotea Radu și două mențiuni – Ștefan Alexandru și Radu Andrei – Bogdan.

La Categoria C – a participat Vlad Coneschi, reușind să obțină locul III.

La Categoria B, a fost un singur reprezentant din partea Școlii Gimnaziale ,,Eugen Ionescu – Tudosie Ștefan Alin.

Felicităm și noi acești elevi minunați pentru rezultatele obținute, profesorii și le urăm mult succes pe viitor!