În data de 10 februarie, a.c., la orele 15.27, pe site-ul PNL Olt, administrat de Ionuț Comănescu, apare informația potrivit căreia senatorul PSD Renică Diaconescu a votat împotriva inițiativei PNL privind propunerea majorării alocației pentru copii. În interval de nici un minut, această postare este distribuită și pe profilul său de Facebook, unde încearcă să mintă cu nerușinare slătinenii, în vederea unei viitoare candidaturi la primărie.

Cu aberațiile și minciunile acestui individ suntem deja obișnuiți, dar ceea ce nu înțelegem este cum președintele Organizației PNL Olt, Liviu Voiculescu, poate, efectiv, să pună botul la aceste tâmpenii. Fără niciun fel de verificare, la orele 15.44, președintele PNL Olt distribuie și el postarea măscăriciului.

Această postare, care nu este nimic altceva decât o încercare de a se face campanie pentru Organizația PNL, a făcut doar fâs, pentru că în momentul votului din Senat, senatorul PSD, dr. Renică Diaconescu, nu era prezent în sală, lucru care a fost verificat de reprezentanții mass media.

Redăm și declarația de presă a acestuia: ,,Sunt contrariat și indignat de metoda mișelească în care unii reprezentați ai PNL Olt au indus ideea că eu mă număr printre cei care au votat în Senat împotriva legii care prevedea mărirea alocațiilor copiilor. Precizez că nu am votat împotriva unui asemenea demers, eu nefiind prezent în Senat la acel moment. Se poate verifica lista. Am făcut această precizare în ideea în care, cei care au lansat o asemenea poveste vor avea și bunul simț să o retragă!”

Domnule președinte al PNL Olt, Liviu Voiculescu, de ce nu-l trimiteți pe măscăriciul Ionuț Comănescu acolo unde îi este locul, adică la … circ?