Din nou vrem să demonstrăm că în acest moment suntem publicația cea mai bine informată și cu cel mai mare acces la informațiile publice, chiar dacă acestea sunt ascunse de așa zișii politicieni. Fiecare informație o verificăm din mai multe surse, obținem documente și atunci când cineva ne contrazice îi dăm cu ele peste … botic.

Nu avem nicio problemă cu alți jurnaliști care iau de bune unele declarații fără să le verifice și de multe ori ne atacă la scenă deschisă. Azi, într-o publicație locală a apărut un material referitor la consilierul municipal Aurel Roșu, fost penelist, actual membru ALDE. Aurel Roșu dezminte faptul că a trecut la ALDE și afirmă că doar se retrage din viața politică și rămâne un liberal convins. Cităm: ,,Nu sunt membru ALDE deocamdată. Nu am semnat nicio adeziune în acest sens. Domnul deputat Mihai Niță mi-a zis că nu vrea să mă înregimenteze politic, dar vrea să îi fiu consilier parlamentar.”  MINCIUNĂ!

Cu ajutorul unor persoane influente, pe lângă așa-zisul președinte interimar al Organizației Municipale ALDE Slatina, maimuțoiul Marius Bălașa, am obținut … adeziunea buclucașă.

Această adeziune a fost depusă pe data de 28 septembrie 2018 și Aurel Roșu a fost recomandat pentru primire în ALDE de președintele Mihai Niță și mai sus amintita mascotă. Semnat, parafat și acceptat!

Aviz așa-zișilor jurnaliști care încă nu știu ce înseamnă să ai peste 20 de ani de media! Suneți mărunți și dezinformați!