În această dimineață, la ieșire din Slatina, un autocar a luat foc în timpul mersului. Imediat după declanșarea acestui incident, o ambulanță aparținând Serviciului Olt ce se deplasa la o altă solicitare a ajuns la locul unde se întâmplase evenimentul. Cu toții știm că primele momente de la producerea unui accident sunt cruciale pentru victime și este o regulă de conștiință și de morală ca cei care ajung la locul întâmplării tragicului eveniment să acorde primul ajutor victimelor.

Din păcate, nu acest lucru s-a întâmplat și cu angajații aflați atât ca șofer, cât și ca însoțitor pe ambulanță. Mașina a fost oprită și în loc să se intervină pentru acordarea primului ajutor, însoțitorul de pe ambulanță, care din fotografii pare a fi o doctoră sau o asistentă, a început, pur și simplu, să filmeze tragicul eveniment, pentru a posta pe rețelele de socializare. Acest lucru este incredibil și așteptăm un punct de vedere din partea conducerii Serviciului de Ambulanță Olt. Nu credem că din ordinul conducerii angajații ambulanței s-au trezit peste noapte cameramani pentru unele publicații.

Încă o dată afirm cu tărie că modul de comportare și de interveniție a celor doi angajați ai ambulanței este unul josnic. Imaginile scoase de pe filmarea postată pe rețelele de socializare întăresc afirmațiile noastre.

Rușine conducerii Serviciului de Ambulanță Olt, rușine celor care în loc să își facă merseria de cadre medicale devin pe suferința altora cameramani de ocazie!