Cu mai mult timp în urmă, am citit o știre pe internet în care se arăta cum două maimuțe au reușit să lase în sânii goi o tânără studentă într-un parc din Bali.

Așa mi-am adus aminte și de maimuțoiul nostru slătinean, cu ouțe (c)ALDE care vrea să pozeze într-un mascul gorilă alfa, în timp ce este doar un amărât de cimpanzeu cu curul roșu.

Anul trecut am scris un material despre tot felul de maimuțe politice care și-au găsit refugiul într-un partiduleț remorcă a PSD. Mai târziu, au început să își aducă și păsăricile fidele, doritoare să mai simtă cum limba cimpanzeului le gâdilă în unele părți mai ascunse ale corpului, pe care și soții lor le văd doar de sărbători.

Maimuțoiul nostru a fost promovat într-o funcție de director plătită cu bani mulți și spre satisfacția lui cu multe păsărici în jur ce zilnic sunt gata să îi pună la încercare limba de un cot. Părea că, în sfârșit, visul a devenit realitate, numai că tot ciripind una către alta, păsăricile au început să se dea în primire și guguștiucii din patul conjugal să intre la idei. Unele pupeze au fost mai deștepte și chiar au realizat fotografii incitante cu maimuțoiul dezbrăcat și de țoale și de caracter, chiar în timp ce le gâdila pe cioc. Asta este o altă poveste, ce o să facă deliciul cititorilor noștri în curând.

În urmă cu câteva zile, maimuțoiul a hotărât că a venit timpul să își mărească haremul și cu alte păsărici implicate în politica de stol, gata să îi cânte la urechile păroase triluri de dragoste veșnică.

O zicală americană spune: ,,Ce se întâmplă în Las Vegas, rămâne în Las Vegas!. Corectă și pertinentă, dar acest lucru nu a fost valabil și pentru trecuta campanie electorală a maimuțoiului. Mai mulți gugștiuci încornorați îl așteaptă la cotitură pe maimuțoiul vrăjitor de păsărici. Chiar va fi o campanie haioasă, cu triluri de bâte pe spinare și șuturi în partea dorsală.

Aceasta este Slatina: plină de maimuțoi politici și păsărici naive!