Azi, la orele 14.00, cu mare tam-tam, deputatul PNL de Olt, Gigel Valoare, trebuia, așa cum a anunțat în cursul zilei de ieri, să țină la sediul partidului o conferință de presă. Trecând peste aspectul că invitațiile la conferința de presă au fost doar pentru jurnaliștii aserviți lui, cu stupoare am văzut că nu a mai binevoit să țină conferința de presă.

Fiind anunțată această conferință, președintele partidului, Liviu Voiculescu, secondat de cei doi prim-vicepreședinți – Marian Vasile, primarul comunei Studina și Daniel Tudor, viceprimarul orașului Scornicești – au încercat să spele obrazul Organizației PNL Olt. Pentru prima dată în mod public, președintele partidului, Liviu Voiculescu, a confirmat tensiunile existente între Organizația PNL Olt și deputatul Gigel Valoare: ,,După cum bine știți, azi trebuia să fie prezent la această conferință și domnul deputat Gigel Știrbu, numai că dumnealui a considerat că are lucruri mai importante de făcut. Prin faptul că nu a binevoit să ne onoreze cu prezența, a dovedit că puțin îl interesează de Organizația PNL Olt, de ceea ce se întâmplă în organizație și de ce vrem noi să realizăm”.

În sfârșit, există dovada clară și confirmarea a ceea ce am scris în ultimul timp despre acest fost popă de țară, parvenit în funcția de deputat, un individ care nu merită să mai fie primit nici în sediul Organizației PNL Olt. Felicităm pe această cale atât pe președintele Liviu Voiculescu, cât și întreaga conducere PNL Olt, ce se dezice în totalitate de individul care mereu a făcut din PNL Olt o monedă de schimb pentru interesul său particular.

Tot azi, un membru foarte important din ALDE Olt, doctorul Popistaș Alexandru, fost candidat pe lista de deputați și membru în conducerea ALDE, a revenit acolo unde considerăm că îi era locul: în Organizația PNL Olt.