Este incredibil ce se întâmplă în Organizația PNL Olt, în speță în Organizația Municipală Slatina. Atunci când toată lumea credea că apele s-au liniștit și odată cu numirea lui Gabriel Buliteanu în funcția de președinte al organizației, începe o nouă eră pentru PNL, se mai găsește cineva care încearcă să saboteze. Culmea este că această persoană este chiar președintele PNL Olt, Liviu Voiculescu.

Într-un interviu acordat unui ziar local, Liviu Voiculescu a ținut să precizeze că Gabrile Buliteanu este doar președinte INTERIMAR, că urmează o perioadă de evaluare și că nimeni nu este de neînlocuit.

Greșeală gravă, ce denotă că atât în organizația PNL, cât și în cea PSD, există oameni care se tem de Gabriel Buliteanu. Această declarație confirmă încă o dată faptul că relațiile de prietenie dintre Liviu Voiculescu și șefii PSD sunt atât de strânse, încât pentru păstrarea lor pot fi sacrificați cei mai buni oameni.

Jocurile de culise și aranjamentele politice continuă, pentru că în acest moment singurul politician care poate să pună mari probleme candidatului PSD la Primăria Municipiului Slatina, fie el Emil Moț sau altul, este Gabriel Buliteanu și echipa pe care acesta și-o construiește încet, dar sigur. Noii veniți în Organizația Municipală Slatina a PNL – fostul comandant al IPJ Olt, Ion Voicu, Gigi Ghencea, Cătălin Toma, Alin Teodor și alții pe care Liviu Voiculescu îi enumeră în interviu, se laudă cu ei și precizează că au întărit organizația – s-au înscris în PNL exclusiv pentru Gabriel Buliteanu și rămân în partid atâta timp cât acesta este președinte și candidat la funcția de primar.

Acest interviu acordat de președintele Liviu Voiculescu nu doar m-a șocat, ci m-a oripilat, pentru că este o nouă dovadă că se țese o pânză de păianjen în jurul lui Gabriel Buliteanu, la ordin politic, pentru a-i împiedica candidatura la funcția de primar al municipiului Slatina. Dovada concretă sunt atacurile pornite împotriva acestuia și într-o anumită publicație locală, ale cărei rânduri sunt scrise numai cu cerneală roșie.

Liviu Voiculescu trebuie să înțeleagă un singur lucru: acela că visul său de a ajunge parlamentar, pentru că urmează să candideze pe locul întâi la Senat, nu se poate realiza pe aranjamente cu PSD, singurul care îl poate ajuta fiind Gabriel Buliteanu, din postura de primar al municipiului Slatina.

Dacă la alegerile trecute, prin aranjamente și șpăgi cu valize de bani, din cursa pentru fotoliul de primar au fost îndepărtați doctorul Sorin Brătoi și Gabriel Buliteanu, în favoarea unei maimuțe mâncătoare de păsărici, acum, plecarea din PNL a lui Gabriel Buliteanu este echivalentă cu o catastrofă.

Dar așa cum îl cunosc pe acesta din urmă, spre norocul lor, nu se va întâmpla așa ceva, pentru că odată pornit un buldozer, este foarte greu de oprit, spre disperarea celor care se tem de el. Am anuntat public astazi, si imi asum acest lucru, ca noul presedinte interimar al PNL Slatina, Gabriel Buliteanu, va avea mana libera in formarea echipei sale si in modul in care intelege sa redea celei mai importante organizatii a filialei judetene demnitatea, importanta si maretia, calitati impuse de prestanta si valoarea istorica a partidului nostru. Sunt absolut convins ca ambitia, competenta si tenacitatea care il caracterizeaza, coroborate cu sprijinul pe care il voi acorda ori de cate ori se va impune, vor revigora organizatia si vor contribui la reasezarea PNL Olt pe harta celor mai puternice filiale din tara.
In ceea ce ma priveste, nici functia, nici orgoliul si nici varsta nu ma vor impiedica vreodata sa invat. Astazi am invatat de la tanarul meu coleg Gabriel Buliteanu cel mai potrivit termen care va constitui una din pietrele de temelie puse la edificiul noului PNL Olt: meritocratia. Asa sa fie!
Felicitari, Gabi Buliteanu, si mult succes!!
( LIVIU VOICULESCU 22 februarie 2018)