18493811_1886576008222865_1810563290_o

După îndelungi tergiversări, în această seară instanța a publicat hotărârea pe care a luat-o în dosarul în care era inculpat și actualul președinte interimar al Organizației PNL Olt.

Așa cum era de așteptat, Liviu Voiculescu a fost achitat, după administrarea tuturor probelor și audierea unor martori importanți. Acest verdict eu l-am știut încă de acum două zile, pentru că sunt un jurnalist care știe foarte multe lucruri. Și am făcut și câteva pariuri, iar mâine aștept să primesc premiile câștigate.

Acum, când Liviu Voiculescu dă total trecutul la o parte și sper atât eu, cât și alte persoane, marea majoritate membrii PNL, că nu își va uita promisiunile făcute în ultimele săptămâni de la decesul prematur al fostului președinte al PNL Olt, Costel Moisescu. Probabil că în luna ianuarie, cel târziu februarie vor fi organizate alegeri pentru funcția de președinte și din moment ce va fi singurul candidat, pentru că așa se procedează mai nou la partide, Liviu Voiculescu va începe să exercite această funcție și să facă din PNL Olt ceea ce a promis. Ca o primă promisiune făcută unui important membru din conducerea Organizației PNL Olt, îi amintesc de președinția Organizației Municipale Slatina, cât și de candidatura la funcția de primar. Deocamdată atât, pentru că urmează să îmi cumpăr un set de pixuri, deoarece voi avea de scris.

Doresc succes viitorului președinte Liviu Voiculescu și anunț pe această cale femeile din Organizația Municipală Slatina că nu sunt supărat pe ele, chiar dacă în timpul ședinței din această seară mi-au umplut frigiderul de carne! Oricum vine Crăciunul.