FB_IMG_1512396458502

Jocurile de culise din Organizația PNL Olt au fost finalizate și sforarii șefi și-au dat mâna pentru ca lor să le meargă bine și la viitoarele alegeri.

Președinții de organizații sunt deja stabiliți, candidații la primăriile celor două municipii, Slatina și Caracal, deja știuți. De ochii lumii, se mai face câte un simulacru de alegeri.

În data de 10 decembrie vor avea loc alegerile pentru funcțiile de conducere în Organizația Județeană de Femei. Chiar în acest moment aș putea să vă spun lista completă, începând cu viitoarea președintă și terminând cu ultima membră în birou. Dar nu asta este important. Niciodată nu am înțeles și voi refuza să înțeleg de ce acest circ politic, ce are loc la mai toate partidele, se numește alegeri libere. Alegeri libere cu un sigur candidat și cu listele deja făcute. Chiar rușinos să credem că în interiorul PNL nu mai există o altă persoană în afara viitoarei președinte Luminița Popescu care să candideze pentru această funcție. Trecând peste amenințările primite pe Facebook de la bodyguardul personal al viitoarei președinte, și cele refreritoare la faptul că soțul ei va avea grijă de mâna cu care scriu, pot să spun că mai fac și alte lucruri cu mâna dreaptă. Voi fi prezent la aceste alegeri și sunt tare curios să îi cunosc personal și față în față pe acești șmecherași care se dau zmei pe Facebook, dar în realitate sunt niște păduchi pe care pot în orice moment să îi strivesc cu bocancul. Nu vreau să ameninț pe nimeni, dar vreau să spun că în peste 20 de ani de presă, uneori am făcut pipi, ca să nu zic altceva, pe tot felul de saltimbanci politici. Ei au avut funcții trecătoare, au furat, au ajuns prin pușcării, au ajuns niște neica nimeni ce nu mai sunt băgați în seamă și uite că eu sunt tot jurnalist.

Sunt multe lucruri de spus despre ce s-a întâmplat în ultimul timp în Organizația PNL Olt și probabil că vor fi făcute publice de către cei care s-au săturat de dictatură. Cert este că în acest moment alegerile ce vor avea loc pe data de 10 decembrie la Organizația Județeană de Femei nu sunt conform statutului.

Cei care au dorit cu orice preț aceste alegeri pentru a-și impune marionetele la conducere știu foarte bine la ce fac referire. Sunt curios să văd dacă celelalte femei nominalizate pentru funcțiile de conducere din Biroul Județean, altele decât Luminița Popescu, vor da dovadă că nu sunt simple amibe.