Programul începe la ora 8!

După încercarea demascată de noi de fraudare a examenelor pentru funcțiile de directori, din nou atenția ni se îndreaptă către o nouă fraudă. Inspectorul școlar general, Victor Iacobescu, și cei doi inspectori, Mariana Gheorghe și Andreiana Maria Cristina au de rezolvat o ecuație cu trei necunoscute. Cum nici unul dintre cei trei nu este profesor de matematică, recomandăm urgent să nu se ajungă la… inegalități, studiate la liceu! Tot ca o sugestie, dacă continuă pe calea cu nebuloase, le recomandăm ca declarațiile la DNA să nu le dea decât în prezența unui avocat! Două necunoscute din ecuația pe care nu știu să o rezolve le spunem noi – politica și șpaga. A treia o vor afla singuri, cei implicați în această afacere, când vor trebui să dea cu subsemnatul.

Haideți să vă spunem despre ce este vorba: ISJ Olt a organizat o licitație privind reabilitarea termică exterioară a clădirii. La licitație s-au prezentat doi ofertanți, ale căror nume nu le facem publice și așa cum zice președintele nostru… GHINION! Licitația nu a fost câștigată de către firma agreată politic și trimisă cu dedicație, firmă ce cotizează și pe la PNL și cotizează și cu unele lucrări particulare, ce au beneficiari chiar șefi din ISJ. Termenul de executare și proiectare a lucrării era de 30 de zile. Licitația s-a ținut în urmă cu aproximativ 10 zile și de atunci mai marii ISJ Olt încearcă să rezolve ecuația acordării. Cum noi le-am dat mură în gură cele două necunoscute și poate le-am sugerat și cum o vor rezolva și pe cea de-a treia, așteptăm cu un mare interes atât noi, cât și procurorii de la DNA, rezultatul definitiv!

Chiar este foarte greu de înțeles cum un ofertant care a prezentat prețul cel mai mic și are experiență cât pentru reabilitarea a o mie de sedii ca ISJ Olt să fie tras pe linie moartă, pentru că cineva vrea să mănânce o amărâtă de ciorbă și să își renoveze ceva din proprietatea particulară. Despre linia politică nu putem să mai vorbim, pentru că am văzut ce face la nivel de țară inclusiv primul ministru, Florin Câțu. Cum e turcul și pistolul și-i amintim domnului Liviu Voiculescu, președintele PNL Olt, să studieze cu mare atenție această situație, dacă nu vrea să calce pe urmele primarului din Vitomirești!

Nu uitați, suntem cu ochii pe voi!