În ultimele zile, în comuna Coteana a avut loc un scandal legat de concesionarea terenurilor de pășunat către crescătorii de animale. Acest scandal a fost iscat intenționat de nimeni altul decât Ionuț Dima, fost candidat la funcția de primar al localității și probabil viitor candidat din partea PNL, asta în condiția în care până la alegeri să nu intervină anumite organe. Ionuț Dima este fiul fostului primar Victor Dima, plecat dintre noi în urmă cu câțiva ani, din cauza unei boli incurabile. Nimic nu îl aseamănă pe Ionuț Dima cu ceea ce a fost tatăl său și parcă dorește ca localitatea Coteana să fie transformată într-un adevărat Las Fierbinți, condusă de către el, din cârciuma lui Bobiță.

Asemeni altor indivizi din PNL Olt care nu au realizat nimic în viața lor, și ale căror luni de muncă se pot număra pe degetele de la două mâini, băiețașul teribil al comunei vrea să se instaleze în fotoliul de primar, crezând că așa își deschide drumul spre o îmbogățire rapidă. Primul lui loc de muncă a fost timp de zece luni în funcția de city manager chiar în cadrul primăriei la care visează și mai nou este un fel de consilier parlamentar la cabinetul mumiei din PNL, deputatul Gigel Știrbu, cel care îl influențează în toate acțiunile. Poate citind acest material își aduce aminte de niște dosare sustrase din primărie de către fosta secretară și găsite de către poliție la domiciliul său. Dar această poveste, cât și alte istorisiri legate de afacerile de zeci de mii de euro pe care le-a desfășurat în ultimii doi ani nu fac obiectul articolului de față. Din declarația lui de avere observăm că salariul pe care îl obține de la cabinetul deputatului și indemnizația de consilier reprezintă aproximativ 1800 lei lunar, bani care nu îi ajung nici pentru combustibilul și întreținerea celor trei autoturisme pe care le deține. Nu mai vorbim despre cheltuielile zilnice și despre chefurile trăznet trase în locații din afara județului Olt.

Ionuț Dima este un tânăr care toată viața a primit totul de-a gata și care în ultimul timp, cu puțin noroc, a descoperit comoara lui Ali Baba. Aerul pe care îl trage pe nas uneori este foarte puternic și plin de substanțe nocive, ce îl fac să viseze frumos. Revenind la ceea ce se întâmplă în comună, prezentăm dovezile clare că băiețandrul cu aere de dandy a fost la curent cu proiectele de hotărâre, chiar a semnat și a fost informat inclusiv pe whatts-up. Din dorința de a-și face popularitate și a poza în salvatoru națiunii, i-a mințit și îi minte în continuare cu nerușinare pe locuitorii ce au văzut în el un om adevărat, un continuator al ideilor și proiectelor regretatului său tată, Victor Dima.

Azi am purtat discuții cu foarte mulți locuitori din comună și ne-am dat seama că emulația momentului din 2016, când a candidat la funcția de primar s-a stins aproape în totalitate, pentru că Ionuț Dima a devenit un individ arogant și pus pe căpătuială. Susținerea sa din partea locuitorilor scade în fiecare zi, pentru că acest băiețaș nu a înțeles că prin modul lui de comportament nu își face decât deservicii și provoacă în comună tensiuni ce nu își au rostul.

Visul de a deveni primar s-a spulberat demult și mai există doar în articolele unor jurnaliști, buni prieteni cu tatăl său, jurnaliști ce de-a lungul anilor au încasat de la primărie sute de milioane de lei și nu de multe ori chiar angajații primăriei erau puși să le încarce în camioane tonele de grâu primite cadou de la defunctul primar. Aburelile băiețașului cu Coteana liberă nu mai țin, deoarece locuitorii comunei sunt liberi de când s-au născut și nu pot fi manipulați și influențați de cineva care niciodată nu a știut ce înseamnă să muncești corect și cinstit.                                                    Ionuț Dima, ai grijă la aerul tare ce îl tragi pe nas, pentru că s-ar putea să te trezești într-un loc în care să vezi soarele doar câteva ore pe zi!