În plină campanie electorală pentru alegerile europarlamentare, când fiecare vot contează pentru partidele politice, consilierul municipal PNL, Ionuț Comănescu, și în acest moment candidatul la funcția de primar al municipiului Slatina, după retragerea din competiție a omului de afaceri Gabriel Dima Buliteanu, aruncă o nouă pată pe imaginea PNL.

În dorința sa de a fi în centrul atenției publice, Ionuț Comănescu habar nu are de legislația în vigoare și mai ales de unele evenimente ce se desfășoară chiar și la nivel mondial. În viziunea sa îngustă a unui copil în vârstă de șase, șapte ani, crede că tot ce zboară se mănâncă și că vinovatul principal pentru tot ce se întâmplă în municipiul Slatina este PSD și în speță, primarul Emil Moț.

Infantilismul lui și mai ales faptul că bagajul lui de cunoștințe generale este limitat, a fost dovedit cu o postare pe contul său personal de socializare, prin care aducea acuzații PSD și primarului Moț că au întrerupt alimentarea cu energie electrică în municipiul Slatina. Această postare a stârnit hazul internauților și a fost preluată chiar și de presa națională. Curentul electric a fost oprit o perioadă de timp pe unele segmente din municipiul Slatina, pentru că se sărbătorea ,,Ora Pământului”. Până și fiul meu, în vârstă de treisprezece ani, cu cinci minute înainte de momentul în care trebuia oprit curentul electric, mi-a zis: ,,Sărbătorim și noi ora Pământului, pentru că așa este frumos și prin asta dovedim că respectăm planeta pe care trăim. Am pregătit lumânări și lanterne.” O nouă dovadă că lui Ionuț Comănescu, cel care se crede liderul Organizației PNL Slatina, nu ai ce să-i ceri!

Păcat de efortul pe care îl depune actuala conducere a Organizației PNL Olt, în frunte cu președintele partidului, Liviu Voiculescu, în dorința de a obține un rezultat cât mai bun atât la alegerile europarlamentare, cât și la alegerile viitoare. Este suficient ca un individ de talia lui Ionuț Comănescu să facă o asemenea greșeală, pentru ca toată munca să se năruiască asemeni unui castel din cărți de joc. Nu înțelegem cum în aceste zile în care cu totul altul este scopul organizației PNL să li se dea voie membrilor de partid să își dea cu părerea și mai ales să facă postări publice, prin care dovedesc gradul mediocru de pregătire. Cu tot scandalul mediatic creat de această postare, până în aceste momente, conducerea PNL Olt nu a dat niciun comunicat de presă, prin care să se dezică total atât de Ionuț Comănescu, cât și de acțiunea acestuia, făcută în detrimentul partidului.

Este păcat ca oamenii valoroși pe care îi are Organizația PNL Olt să fie luați la mișto de locuitorii municipiului Slatina și să fie puși pe aceeași treaptă cu Ionuț Comănescu. Poate că acum, după gafele majore făcute de cei doi așa-ziși candidați la funcția de primar din partea partidului, Ionuț Comănescu și Gabriel Dima Buliteanu, cei care vor binele partidului se vor trezi la realitate. Există destui oameni în Slatina cu un bun potențial de a candida la funcția de primar al municipiului Slatina. Treaba celor din conducerea PNL Olt este doar să îi găsească, să îi convingă și să îi facă cunoscuți. Nu se poate merge la nesfârșit atât pe lovituri de imagine la adresa partidului, cât și pe atacuri personale, iar conducerea PNL Olt să închidă ochii și să nu aibă curajul să rupă pisica în două! Să nu vă fie milă de pisică, pentru că va fi împărțită între cei doi. Acum nu știm cine ia coada, și cine ia capul.