Ionela – Luminița Constantin este președintele Biroului Electoral din orașul Piatra Olt și în cursul zilei de ieri a comis o gafă enormă, ce a fost remediată doar după ce mass media din Olt a început să se intereseze de ilegalitatea comisă. Ea a făcut tragerea la sorți pentru stabilirea ordinii candidaților pe buletinele de vot, introducând în aceeași urnă partidele parlamentare cu cele neparlamentare. În momentul în care jurnaliștii au aflat, pe surse, de acest aspect, nu era întocmit nici un proces – verbal în care să se specifice cum s-a desfășurat tragerea la sorți și care să fie semnat de reprezentanții partidelor.

Pe lângă faptul că se dovedește a fi părtinitoare cu PNL, Ionela – Luminița Constantin are o relație foarte apropiată cu unul dintre candidații acestui partid pe lista de consilieri locali, pe nume Bogdan Ionuț. Cei doi își petrec împreună vacanțele și fotografiile postate pe o rețea de socializare îi prezintă ca doi guguștiuci îndrăgostiți. Așa cum era de așteptat, aceste fotografii au dispărut după ce a ajuns președinte în Biroul Electoral Piatra Olt. Din câte cunoaștem noi, prin legislația întortocheată a României, chiar dacă nu există o incompatibilitate legal dovedită, există în mod cert o incompatibilitate morală.

Deținem mai multe fotografii în care se observă cum președintele a fost și este un susținător al PNL implicat în campania electorală.

Până la această oră nu am reușit să obținem și punctul de vedere al Ionelei – Luminița Constantin, deoarece după convorbirile de aseară, cu privire la ilegalitatea comisă, ne-a blocat apelul telefonic. Noi îl rugăm și pe președintele Biroului Electoral Județean, cât și pe reprezentanții partidelor din Biroul Electoral Județean să ne trimită câte un punct de vedere cu privire la aspectul incompatibilității morale, semnalat de publicația ,,Ținta”.