Facturi_mai_mici la energie și gaze, de la 1 Februarie, este anunțul făcut de deputatul PSD Emil Albotă.

PSD este singurul partid care a realizat un pachet de măsuri viabile menite să reducă facturile uriașe la energie și gaze.
Peste 90% din consumatorii casnici, Școli, Spitale, Biserici, IMM-uri, Industria alimentară, ONG-uri vor primi facturi mai mici la #energie_electrică, plătind prețul dinaintea liberalizării haotice făcută de dreapta, prin #reducerea_plafonării_tarifelor și creșterea volumelor lunare de consum.
Peste 90% din consumatorii casnici, Școli, Spitale, Biserici, IMM-uri, Industria alimentară, ONG-uri vor primi facturi mai mici la gaze, prin scăderea plafonului de la 0,37 la 0,31 lei pe kWh, #creșterea_consumului_compensat și aplicarea unui #discount de 40%.
Peste un milion de facturi emise greșit, care au produs fibrilații și griji în plus românilor, vor fi stornate și retrimise, fără ca oamenii să suporte penalități sau să fie debranșați.
În plin val 5 al pandemiei era inadmisibil ca un Spital să funcționeze cu mai puțină căldură sau fără curent, de frica plății facturilor la utilități.
În plină criză economică, era nefiresc să sufoci IMM-urile cu plăți și mai mari, după ce au făcut eforturi uriașe, în acești doi ani, să-și păstreze angajații.
În plină iarnă, nu poți să le ceri oamenilor să stea pe întuneric sau în frig, pentru a face economie la curent sau la gaze.
PSD a propus, Coaliția a agreat și măsurile vor fi aplicate de la 1 februarie.

StopFacturilorUriașe