El politician cu vechi state și parlamentar cu mai multe mandate la activ. Ea novice în politică, apărută la început în sediul partidului ca o păsărică poluată, dar cu ascensiune fulminantă în funcțiile din partid. Ambii căsătoriți și posesori inclusiv de copii.

Cu puține zile în urmă, soția unui parlamentar de Olt a plecat inopinant la București, având unele probleme de rezolvat. În grabă, nu și-a anunțat soțul și s-a gândit ca după rezolvarea problemelor să facă o vizită în apartamentul în care acesta stă în perioada cât este la Parlament.

Deschide ușa și… înăuntru o găsește pe nimeni alta decât noua promovată în politică, tolănită pe canapea. Cred că vă închipuiți ce a fost în mintea bietei femei, la o asemenea surpriză. A întrebat-o ce caută în apartament, iar aceasta a răspuns că șeful a rugat-o, dacă tot este în București, să treacă pe la el și să îi pregătească ceva de mâncare.

,,Ce dracu de mâncare să îi faci, târfo? Tu nu vezi că frigiderul nu este nici măcar băgat în priză și nu are nimic în el, iar de gătit pe ce îi gătești, că nu are nici aragaz!

Comentariile sunt de prisos, dar ăștia sunt politicienii olteni și amantele lor, promovate în politică! Aveți grijă când soțiile pe care le dețineți vă spun acasă că pleacă la capitală pe linie de partid!