Comunicat de presă

În ultimele zile am observat atât eu, cât și toți locuitorii României, un puternic asalt împotriva valorilor și principiilor democratice ale adversarilor noștri politici. Ne confruntăm cu o propagandă fondată pe manipulare, ură și intoleranță, condusă chiar de către președintele în funcție, domnul Klauss Johannis. Această situație este fără precedent și nu are drept scop decât câștigarea unui avantaj nemeritat la alegerile prezidențiale ce vor avea loc duminică.

Toate aceste atacuri concertate împotriva candidatului PSD, doamna Viorica Dăncilă, nu fac altceva decât să ne arate adevărata față a celui care timp de cinci ani de zile a condus România fără nicio implicare majoră în marile probleme ale țării.

Între două vacanțe și o escală cu avionul, domnul președinte Klauss Johannis nu a făcut decât să caute căi prin care să învrăjbească poporul român, să manipuleze și să semene ură în clasa politică actuală.

Chiar dacă domnul Mircea Diaconu, candidatul independent susținut în turul întâi de către Partidul Pro România, nu a reușit să își exprime șansa reală a potențialității sale și nu a intrat în turul al doilea al alegerilor, membrii partidului, în principiul susținerii valorilor și democrației, se vor prezenta masiv la secțiile de votare pentru o exprimare liberă.

Conducerea legitimă a Partidului Pro România, filiala Olt, într-un context dificil pentru țară, în care adversarii politici au ajuns într-un stadiu de agresivitate verbală și un comportament profund antidemocratic și anticonstituțional, a hotărât ca în turul al doilea la alegerile pentru președinția României să susțină candidatul PSD, respectiv pe doamna Viorica Dăncilă.

Drepturile noastre democratice nu pot fi călcate în picioare! Vă rugăm, veniți la vot duminică și votați din toată inima un candidat care iubește România!

Votați Viorica Dăncilă!

Președintele Partidului – Filiala Olt

Deputat Niță Mihai