Actualul deputat PNL Gigel Știrbu face parte din clasa politicienilor care au pus în permanență interesul propriu și afacerile oneroase pe primul plan. Niciodată nu a încercat să facă cu adevărat ceva palpabil pentru locuitorii județului Olt, considerând că aceștia sunt doar o simplă rotiță într-o mașinărie de vot bine pusă la punct de politicienii corupți. Nu vom încerca acum să mai aducem în atenția cititorilor marile scandaluri în care a fost implicat deputatul, un accident de mașină mortal destul de suspect, contrabandă cu alcool contrafăcut, construcții fără autorizații sau fabuloasa avere deținută.

În ultima perioadă, Organizația PNL Olt și-a găsit drumul spre o adevărată politică, călăuzită după busola noului lider, președintele Liviu Voiculescu. După mult timp, în organizație este liniște și cea mai mare parte a membrilor și-au găsit locul pentru a pune umărul la o nouă construcție politică, fără aranjamente și jocuri murdare de culise. S-a dus timpul în care deputatul Știrbu venea la sediul partidului după chefurile trase cu apropiații din PSD și cu trabucul în gură, le spunea povești celor care, de voie, de nevoie, trebuia să îl asculte. Acum, pentru PNL Olt, deputatul Gigel Știrbu este un no name, fără nicio valoare politică și fără puterea de a mai lua decizii din care să câștige el și apropiații lui.

Poate vă mai aduceți aminte de scandalul de la alegerile locale trecute, când sondajul de opinie pentru desemnarea candidatului PNL la Primăria Municipiului Slatina a fost măsluit pe față de deputat.

Poate vă mai aduceți aminte cum acesta și candidatul ales, maimuțoiul Marius Bălașa, au trădat partidul și au tranșat pierderea alegerilor în favoarea PSD. Să nu credeți că aceste lucruri sunt istorie! Sunt doar gunoaie aruncate la tomberon, prin care acum câțiva șobolani peneliști și prietenii lor politici scormonesc pentru a pune din nou mâna pe putere.

Cu noul președinte Liviu Voiculescu, lui Știrbu nu îi mai merg aranjamentele politice. A fost pus la colț și îndepărtat din forurile locale de decizie ale partidului. Vorbele lui Știrbu nu mai sunt pentru partid decât hârâieli ce răsună dintr-o pâlnie de gramofon vechi de pe un disc zgâriat și plin de praf. Pentru PNL Olt, deputatul Gigel Știrbu nu este decât o apariție fantomatică ce îi mai bântuie pe membri în câte o ședință. Cele două-trei cozi de topor credincioase deputatului, informatori cu alură de șobolani ce au rămas în conducerea organizației încearcă în mod constant să creeze disensiuni la ordinul fostului șef. Toți au promise funcții bine plătite, în cazul revenirii deputatului, unii fiind plătiți și în acest moment pe posturi de consilieri. Un individ cu mutră de aurolac din gașca deputatului Știrbu chiar se visează primar al Slatinei, sub pulpana părintelui de conjunctură. Habar nu are acest neica nimeni din politică, pe câți i-a spovedit popa Știrbu sub patrafir. Unii au frecat-o cu mânuța iar altele cu… gurița.

Așa că … aviz trompetelor personale!