11164678_427336864111115_8204767267672326809_o

Organizaţia PSD Slatina este într-o degringoladă totală, după ce DNA a destructurat o parte a ,,Frăţiei Mafiote” ce acaparase oraşul de câţiva ani. Lovitura de imagine a fost devastatoare pentru pesediştii slătineni care au primit cu braţele deschise clanul mafiot condus de Darius Vâlcov. Pe surse, am aflat că venirea în cadrul Organizaţiei PSD Slatina a întregii strucutri mafiote a avut preţul de fix 1.000.000 de euro, bani pe care ,,Frăţia Mafiotă” i-a folosit în campania electorală din 2012. În această sumă a intrat şi susţinerea necondiţionată a fostului primar condamnat Minel Prina la funcţia de primar al municipiului Slatina, după ce Daius Vâlcov obţinea mandatul de senator.

Dovezile prezentate de DNA cu privire la activitatea infracţională a pesediştilor fruntaşi Darius Vâlcov, Minel Prina, Daniel Bărbulescu şi mulţi alţii sunt de necontestat, instanţele de judecată urmând să îi recompenseze cu ani grei de puşcărie pe infractori. O dovadă clară că trocul venirii acestor mafioţi la PSD au fost banii reiese şi din faptul că până acum organizaţia PSD nu a avut nicio declaraţie oficială cu privire la arestările ce au avut loc. Nu a fost cerută nicio demisie din partid a infractorilor, nu a fost făcută nicio excludere. Legea tăcerii a funcţionat în cadrul PSD. Şi la această oră, borfaşul deputat PSD, Daniel Bărbulescu, este unul dintre oamenii de bază ai organizaţiei. Mai mult, acest borfaş este membru în Comisia Juridică a Camerei Deputaţilor! Adică el elaborează şi aprobă legi!

Cancerul corupţiei ce a cuprins organizaţia Slatina s-a întins atât de mult încât nu mai poate fi extirpat până la alegerile de anul viitor.

În încercarea de a repara ce se mai poate din imaginea şifonată, pesediştii sunt în căutarea unui candidat viabil pentru funcţia de primar al municipiului. Au fost efectuate tot felul de sondaje de opinie, plătite cu zeci de mii de euro(Doar are ,,Frăţia Mafiotă” bani!) şi… nimic! Ceva nu se leagă! Slătinenii s-au mai deşteptat între timp! Numai sunt aşa creduli la promisiunile şi minciunile unor infractori.

Pe intenţie de vot, PSD stă pe un butoi de pulbere, scăzând sub procentul de 30, iar pe credibilitate nu depăşeşte 23. ,,Capetele luminate” din PSD au tot învârtit şi sucit o serie de potenţiali candidaţi, au făcut şi o grămadă de sondaje interne, dar degeaba, nici unul dintre participanţi nereuşind să obţină un procent bun care să îl plaseze în intenţia de vot a slătinenilor.

După analize şi şedinţe cu strigături şi reproşuri ca la uşa cortului, pesediştii slătineni au hotărât să încerce o candidatură cu… Moţ!

Nu vă închipuiţi că au găsit candidatul perfect. Nu! Au decis să candideze cu deputatul Emil Moţ, un alt traseist politic, aciuat sub plapuma preşedintelui CJ Olt, Paul Stănescu, prin prisma unei prietenii cu mari semne de întrebare între acesta şi mama deputatului, judecătoarea Mariana Sofia Moţ, actualmente la Curtea de Apel Craiova.

Imediat ce se teleporta din PNL în PSD, Emil Moţ începea o ascensiune în forţă, fiind numit numai în funcţii de conducere, totul culminând cu funcţia de secretar de stat în Ministerul Mediului, unde nu s-a făcut cu nimic remarcat. În schimb, în perioada în care a fost numit politic director la DGASPC Olt, Emil Moţ a fost implicat în mai multe scandaluri publice privind achiziţii preferenţiale de la o serie de firme de casă (aspect asupra căruia o să revenim).

Până la data intrării în PSD, Emil Moţ era ,,sărac şi cinstit”!

Conform declaraţiei de avere, din 2008 a început să agonisească: un teren de 3.847 mp în Piatra Olt, un teren de 25.000 mp cumpărat în 2011 în comuna Curtişoara, un altul de 2.061 mp cumpărat în 2013 în Slatina, o clădire de 77,96 mp în oraşul Piatra Olt, o altă clădire de 158 mp cumpăraqtă în Slatina în 2013, un depozit bancar la Raiffeisen Bank în valoare de 285.645 RON, un dar de la mama sa în valoare de 50.000 RON.

Nu are afaceri, nu are bijuterii, nu are maşină, doar salariul anual de 58.908 RON de la Camera Deputaţilor. Un adevărat pesedist muncitor, cinstit, sărac şi curat sufleteşte, care face eforturi supraomeneşti pentru a lucra în binele comunităţii.

Noi ştim mult mai multe despre acest individ, despre anume pasiuni pe care le are, dar până nu o să fie anunţat oficial drept candidat considerăm că nu are rost să risipim spaţiul din ziar pe un om incolor, inodor, insipid.