În acest moment, apele din ALDE Olt sunt tulburate rău și gruparea condusă de președintele Mihai Niță, aflată în minoritate, începe să facă primii pași înapoi. Sondajul de opinie declanșat în mediul on-line a dovedit ceea ce știu foarte mulți, dar nu vor să recunoască: cele 9300 de voturi cu care se lăuda și încă se laudă protejatul președintelui Mihai Niță, Marius Bălașa, sunt doar un mare fâs!

Președintele interimar de peste 100 de ani al Organizației Municipale ALDE Slatina a fost umilit de către o doamnă intrată de puțin timp în focurile luptei politice. Sondajul de opinie a avut un impact de 30.000 de persoane, sute de like-uri și sute de comentarii. Rezultatul final a clasat-o pe Elena Iotu pe primul loc, cu un procent de 52 dintre opțiunile de vot.

Chiar dacă mulți nu iau în serios acest sondaj de opinie, pe sursele noastre am aflat că în interiorul ALDE Olt au început o serie de lupte pentru acapararea puterii și în scurt timp președintele Mihai Niță și clica de politruci care îl înconjoară și îi suflă la ureche tot felul de prostii vor trece, pur și simplu, la execuții politice. Interesul lor nu este acela de a veni în fața slătinenilor cu un candidat bun și necorupt din punct de vedere politic. Ei vor doar să își mențină funcțiile politice, serviciul bine remunerat și rudele și prietenii – angajați în sistemul de stat.

Pentru cei care nu știu, Marius Bălașa, personajul corupt din toate punctele de vedere, cel cu care dorește să candideze la Primăria Municipiului Slatina, a avut un traseu sinuos în politica din Olt, plimbându-se pe la vreo șase formațiuni politice. Sperăm ca adevărații membrii de partid din ALDE Olt să încerce prin toate mijloacele îndepărtarea de la conducerea partidului îndepărtarea celor ce sunt doar bieți slujbași, sub papucul PSD.

La solicitarea noastră, președinta Femeilor Organizației Județene ALDE Olt, Elena Iotu, ne-a declarat: ,,Mulțumesc celor care m-au votat în acest sondaj de opinie on-line și le promit că voi face tot ce îmi stă în putință pentru a nu-i dezamăgi. De-a lungul celor șapte zile în care s-a desfășurat sondajul, am primit sute de mesaje de încurajare, iar acest lucru, cât și rezultatul votului mă determină să anunț că voi candida la funcția de primar al municipiului Slatina si functia de presedinte al Organizatiei Municipale Slatina!  Dacă în cadrul partidului vor mai exista și alte persoane care doresc să candideze, atunci sigur va fi un sondaj de opinie și cel mai bine clasat urmează să candideze. Am încredere în colegii mei și mă voi înscrie în acest sondaj, indiferent de presiunile politice la care cred că voi fi supusă. Încă o dată țin să mulțumesc celor care sunt alături de mine, alături de Organizația ALDE Olt și doresc să fim un partid puternic pe scena politică locală!”