13169_411278545716947_5382193554242407281_n

Societatea ENERO PROD SRL deține postul de televiziune OLT TV, condus de nimeni alta decât soția borfașului Daniel Bărbulescu, deputat PSD de Olt, Andra Bărbulescu. Postul de televiziune a fost folosit de ,,Frăția Mafiotă condusă de Darius Vâlcov și Minel Prina atât pentru manipularea populației, cât și pentru a direcționa sume mari de bani în schimbul unor așa-zise servicii de publicitate.

Fostul director al AJOFM Olt, Constantin Câtu, un umil slujbaș în ,,Frăția Mafiotă” a executat ordinul primit de la Darius Vâlcov și în schimbul menținerii în funcție a încheiat cu SC ENERO PROD SRL un contract de 3 miliarde de lei vechi. Culmea, acest contract nu era încheiat pentru serivicii publicitare prestate de televiziune, ci pentru ,,Servicii publicitate – comunicate, creare și difuzare de spoturi radio”!!!

Cele 3 miliarde de lei făceau parte integrantă în cadrul proiectului cofinanțat din ,,Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013 – SEROP – Servicii de Ocupare Performanțe, elaborarea, implementarea și evaluarea straategiei de aliniere a calității serviciilor publice de ocupare.”

Cu toate că societatea condusă de Andra Bărbulescu nu a avut și nu are nici acum un post de radio, contractul a fost semnat fără rezerve de Constantin Câtu – în calitate de director executiv, Constantin Gheorghe – în calitate de manager proiect și Ilinca Petraru – responsabil cu achizițiile publice, în data de 05.02.2015.

Între timp, fostul director al AJOFM Olt, Cristinel Cârloganu, a revenit pe funcție, Constantin Câtu luîndu-și bagajele din biroul directorial.

Cu un tupeu fără limite, Andra Bărbulescu a emis factura în valoare de 3 miliarde de lei vechi și a somat AJOFM să îi efectueze plata în baza contractului încheiat și a serviciilor prestate.

Ciudat este faptul că SC ENERO PROD SRL nu a putut să facă dovada că a respectat clauzele contractuale și a făcut difuzările radio solicitate în contract, așa că plata a fost reziliată. Vedeți și dumneavoastră, stimați cititori, cum se pot câștiga 3 miliarde de lei vechi fără să faci nimic!

Despre afacerea ,,Slatina mânuțelor curate” – în numărul viitor al ziarului ,,ȚINTA”.