Sursele noastre solide de informare ne-au confirmat că cei doi viceprimari ai municipiului Slatina – Georgel Claudiu Stăncioiu și Gigi Ernes Vîlceleanu sunt monitorizați de către organele de la crimă organizată de mai mult timp. Cei doi aleși pe listele PSD, care s-au trezit peste noapte cu funcții în care au crezut că vor fi nemuritori și veșnici, au călcat pe… bec.

Cu toate că au fost avertizați de nenumărate ori chiar și de către șefii pe linie de partid, ei au continuat să încaseze șpăgi și comisioane, practic din tot ceea ce depinde de ei în cadrul primăriei, prin atribuțiunile funcțiilor pe care le au. Interceptările și dovezile deținute de către băieții cu ochii albaștri sunt deja confirmate și fiecare are pregătit un cadou sub formă de brățară.

Nu știm dacă pe linie politică se va interveni pentru salvarea celor doi viceprimari care în afară de faptul că și-au umplut saltelele cu bani nu au dovedit nimic care să îi recomande pentru funcțiile deținute. Începerea cercetărilor celor doi va arunca în aer caracatița organizată și condusă de către aceștia în cadrul Primăriei Municipiului Slatina.

Și noi avem o serie de declarații și probe referitor la șpăgile luate de cei doi și în momentul în care se va declanșa acțiunea ochilor albaștri le vom face publice.

Până când vom vedea evoluția lucrurilor, le dorim să mai sărbătorească un Oktoberfest în Slatina! Cei doi știu ce știm și noi în legătură cu această sărbătoare!