20171206_125644

Noi mișcări politice au apărut pe scena teatrului de divertisment din Organizația PNL Olt. Cu toate că mai sunt peste doi ani și jumătate până la viitoarele alegeri locale, pentru municipiile Caracal și Slatina deja și-au anunțat candidatura viitoarea președintă a Organizației Județene a Femeilor, Luminița Popescu și președinta Femeilor din Slatina, Elena Iotu.

Luminița Popescu trage de… Ciocan

În ultimele două serii de alegeri locale, municipiul Caracal a intrat sub dominația dictatorială a actualului deputat PSD, Dan Ciocan, omul care controlează tot ce mișcă în localitate. Este știut că cei doi primari, fostul și actualul, nu ajungeau în funcții fără sprijinul valizelor cu bani ,,pierdute prin Caracal de deputat. Cu toate că Organizația PNL Caracal este praf și pulbere, am aflat în urma unor comentarii amenințătoare făcute de bodyguardul personal al divei Luminița Popescu că aceasta își pregătește candidatura pentru funcția de primar. Pe surse am aflat că în acest moment există cu adevărat un mare conflict politic între divă și Ciocan și se speră ca până la alegeri cel din urmă să se facă fleașcă.

Multă baftă, doamnă Luminița Popescu, în lupta cu șeful suprem Ciocan!

Elena Iotu călare pe… Moț!

Cum așchia nu sare departe de trunchi, așa și în sânul PNL tresaltă sânii cât o mandarină la dorința să fie priviți în fotoliul de primar. Doamna cu salonul roșu, președina femeilor din Slatina, Elena Iotu, a hotărât că este timpul ca pe actualul primar Emil Moț să-l călărească și o femeie mai cu… moț. În cercurile de prieteni apropiați, cât și în rândurile unor membri de partid, aceasta și-a anunțat intenția clară că o să candideze pentru funcția de primar. La ultima ședință a Consiliului Local Slatina și-a făcut apariția și, conștiincioasă,  a luat notițe.

Ținând cont de notorietatea pe care o are in municipiul Slatina, nu ar fi exclus ca Elena Iotu să taie Moțul și să o vedem primar.

Mai în glumă, mai în serios, le urăm celor două amazoane peneliste multă putere de luptă și mai ales niciodată să nu țină în mână un Moț sau un Ciocan!